Skip to main content
Plan een gratis oriëntatiegesprek

Grote verbouwing Bergharen

Midden in Bergharen heb ik een boeiend project geleid – een grote verbouwing die de gebruikelijke grenzen verlegt. Mijn klanten wilden niet alleen een totaalontwerp; ze streefden naar een creatie die hun huis transformeerde tot een uniek meesterwerk.

De wens was duidelijk: een eigentijds statement, ver weg van het alledaagse. Een chique uitstraling met een onmiskenbare warme rust. Deze visie onthulde zich tijdens ons grondige kennismakingsgesprek.

design - Grote verbouwing Bergharen - VAN LAAKE

Compleet interieuradvies

Interieur ontwerp

Met de omvang van het huis in gedachten, streefde ik naar een optimale indeling. Een volledige heroverweging, met de keuken als nieuwe kern. Hierdoor ontstond een uitgestrekte leefruimte waar elke centimeter doelgericht benut wordt.

Bij zo’n ingrijpende verandering hoort natuurlijk een nieuwe keuken. Ik presenteer dan ook met trots een op maat gemaakt keukenontwerp, dat zorgvuldig alle wensen vervult. Dubbele stalen glazen deuren voegen een verfijnde touch toe, exclusief ontworpen voor deze bijzondere opdrachtgevers. De akoestische wandpanelen balanceren niet alleen de klank, maar omarmen ook een knusse atmosfeer.

Dit project, gedreven door aandacht voor detail en een streven naar perfectie, markeert een nieuw hoogtepunt in mijn werk als interieurdesigner.


Recensie

Goed interieuradvies op maat en denkt out of the box

8

Jacqueline geeft goed interieur advies op maat. Ze luistert naar onze wensen en denkt hier goed in mee.

Denkt ook out of the box om uiteindelijk de woonkamer/keuken in zijn geheel om te gooien. 

Hierdoor wordt de ruimte zo optimaal mogelijk gebruikt. Een totaal andere inrichting waar wij zelf niet over nagedacht hebben en ook niet gedacht zouden hebben. 

Jacqueline houdt tijdens het proces nauw contact en neemt voldoende tijd voor (tussentijds) overleg. Wij zijn tevreden met het eindresultaat!

-Anouk


VAN LAAKE | Interior Design Persoonlijk interieuradvies - Contact

INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.


Het Hoge Rot 101    |    6616 DA Hernen

+31 6 10759668    |    info@van-laake.nl