Skip to main content

Herenhuis Nijmegen

Dit herenhuis in hartje Nijmegen werd grondig verbouwd. En terwijl dit proces volop in uitvoering was ben ik gevraagd voor interieuradvies. 

In eerste instantie werd er gevraagd om een ontwerp te maken voor de woon-en eetkamer. Dit werd als cadeau gegeven namens haar ouders. Waarnaar de opdrachtgevers zelf een vervolg advies wensten voor de andere ruimtes. 

Maatwerk interieuradvies

Interieur ontwerp

Ik heb de klantvoorkeur voor enkele opvallende stukken boven talloze losse items geïntegreerd in het ontwerp. Tegelijkertijd wilde ik enkele van hun persoonlijk favoriete items in de ruimte accentueren.

Om dit te bereiken, heb ik de gesloten kasten naast de ensuite deuren gedeeltelijk geopend. De keuze voor een rustgevende kleur op deze kasten creëerde een serene basis, versterkt door de witte accessoires binnenin.

Bij het herenhuis in Nijmegen stond de keuken al in bestelling. Mijn taak was om de juiste kleur toe te passen in de ruimte en een geschikte indeling te ontwerpen. Dit omvatte ook het bepalen van de ideale vorm voor de eettafel, wat resulteerde in een gezellige ontbijthoek. De inrichting completeerde het plaatje en bracht harmonie in het geheel.

Na tevredenheid over het begane grond ontwerp, vroegen de klanten mij ook om de slaapkamer, badkamer en het bovenverdiepingkantoor te ontwerpen. Hierbij was samenhang met de benedenverdieping essentieel, maar tegelijkertijd moest elke ruimte een uniek karakter behouden via verschillende kleurenschema’s.

Voor de slaapkamer koos ik een warme auberginekleur, waarmee deze ruimte echt opvalt. Het kantoor kreeg dezelfde kleur als de keuken, maar structuurbehang zorgde voor eigen uitstraling en diepte. In de badkamer liet ik het groen van de tegels terugkomen, wat een gevoel van eenheid en continuïteit tussen alle ruimtes creëerde.INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.