Skip to main content

Verbouwing Goirle

Een verfrissende wind waaide door deze verbouwing in Goirle, waarbij het herschikken van ruimtes centraal stond. Het grootste obstakel? Een open trap die als een doorn in het oog stak in de woonkamer.

De bewoner had zijn woning nauwelijks bewoond vanwege internationale werkverplichtingen, waardoor ik een blanco canvas kreeg om mijn creatieve visie op los te laten en een naadloos geheel te creëren.

Compleet interieuradvies

Interieur ontwerp

Een warme en huiselijke sfeer stond hoog op de verlanglijst, naast een opvallende blikvanger. Voor de woon- en slaapkamer werd gekozen voor airtex behang, dat niet alleen visueel indruk maakt maar ook akoestische voordelen met zich meebrengt.

Hoewel de bestaande keuken nog in goede staat was, stond de opdrachtgever niet te juichen over het design. Daarom hebben we ervoor gekozen om de fronten een frisse kleur te geven via spuitwerk. Nieuwe fronten bij de hoge kasten en een extra ladeblok voegden een vleugje praktische luxe toe.

De keuken onderging een ware transformatie die naadloos in het totaalontwerp past. Deze verbouwing is een verhaal van ruimtes die nieuw leven kregen, met elk detail doordacht en afgestemd op de persoonlijke smaak van de bewoner.INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.