Skip to main content
Plan een gratis oriëntatiegesprek

Verbouwing Terborg

In Terborg heb ik een fascinerende verbouwing mogen leiden, waar mijn klanten op zoek waren naar een complete transformatie.

Na vele jaren was het tijd voor een frisse start, zoals duidelijk werd tijdens onze uitgebreide kennismaking. Een ontwerp dat eenheid en warmte uitstraalt, maar ook een vleugje stoere moderniteit bevat.

Compleet interieuradvies

Interieur ontwerp

Vanwege de omvang van dit project heb ik gestreefd naar harmonie. Zowel de begane grond als de verdieping kregen een samenhangende stijl.

Een nieuwe keuken is natuurlijk onmisbaar bij zo’n ingrijpende renovatie. Ik heb een op maat gemaakte keuken ontworpen, waarin al hun wensen zijn verwerkt. Dit keukenplan heeft ook geleid tot de optimale indeling van de woonkamer.

De open leefkeuken vormt een naadloze verbinding met de woonkamer, precies zoals gewenst. Daarnaast heb ik een maatwerk kast ontworpen, zodat de tv niet langer de volledige aandacht opeist. Hierbij voegt de elektrische haard een sfeervolle touch toe aan het geheel.


Recensie

SAMENwerking

9

Na een kleine 20 jaar is het tijd voor een grondige make-over van de inrichting van onze woning. Van keuken, via woonkamer, naar badkamer en slaapkamers.

Erg blij met de samenwerking met Jacqueline. En ik zeg met name SAMEN-werking omdat ze goed luistert, de juiste vragen stelt, prima aansluit bij wensen en verwachtingen, en niet schroomt om met eigen originele en verrassende ideeën te komen.

De stap om het ontwerp daadwerkelijk te gaan uitvoeren is best spannend, maar ook daarin denkt ze mee.

Die uitvoering moet nog gaan beginnen, maar we hebben het volste vertrouwen erin dat we mede dankzij Jacqueline de juiste keuzes maken.

-Ronald


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.