Skip to main content
Plan een gratis oriëntatiegesprek

Verbouwing Ubbergen

Ik ben een interieurdesigner die niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van woningen ontwerpt. Zo ook bij deze grote verbouwing in Ubbergen.

De uitdaging was dat er al gebouwd werd, dus ik moest snel schakelen en veel beslissingen nemen. Niet alleen over materialen voor de uitbouw, zoals bakstenen en kozijnen, maar ook over lichtstraten, keuken en bijkeuken.

Compleet interieuradvies

Interieur ontwerp

Ik heb een hele nieuwe indeling gemaakt voor deze enorme woning, waarbij ik zorgde voor functionaliteit en een knusse sfeer. Er zijn twee zithoeken gecreëerd, perfect om te genieten bij de haard of voor de televisie.

Naast het ontwerpen van een nieuwe keuken en bijkeuken, heb ik ook een kantoorruimte aan huis op maat ontworpen, zodat ze beiden comfortabel kunnen werken. En natuurlijk, een aparte kinderspeelkamer, waar elk kind van droomt!


Recensie

Jacqueline heeft ons heel goed geholpen!

10

Wij hadden een nieuwe woning gekocht en we zochten naar een goede indeling van de ruimte met de nieuwe aanbouw erbij. Tevens wilde we graag een speelkamer voor de kinderen en een werkplek.

Zelf kwamen we steeds weer op dezelfde twee opties uit. Ook hadden we op korte termijn maten nodig om kozijnen, lichtstraten etc. te bestellen en om dit door te geven aan de mensen van de bouw. We hebben toen de hulp van Jacqueline ingeroepen. 

We hebben gevraagd om een voorstel voor de indeling van de ruimten en de keuken, maar uiteindelijk ook voor de elektra, verlichting en de aankleding. Jacqueline had voor ons ruimte gemaakt in haar agenda en is voortvarend aan de slag gegaan en binnen de afgesproken termijn lag er een mooi eerste plan.

We waren verrast door de nieuwe indeling! Vervolgens is zij verdergegaan met de aankleding, de kleuren en materialen. Tussentijds was er veel contact via whatsapp om onze wensen mee te nemen in haar keuzes. Dit heeft ervoor gezorgd dat het uiteindelijke plan past bij onze smaak.

Jacqueline heeft oog voor de praktische logische indeling en routing van een ruimte houdt rekening met de (zicht)lijnen. Alles was op elkaar afgestemd qua maten, kleuren en materialen inclusief een Excel lijst waar we alles konden aanschaffen. Dit heeft ons echt veel zoek en denkwerk gescheeld.

Daarnaast is ze heel prettig in de omgang, is snel in reacties op vragen of verzoeken. We zijn heel blij met het plan wat er ligt en kunnen niet wachten tot we het eindresultaat zien in ons huis!

Mocht je iemand zoeken die je kan helpen bij je interieur, vraag Jacqueline!

-Nancy


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.