Skip to main content

Verbouwing Westervoort

Met enthousiasme neem ik jullie mee naar mijn recente project verbouwing in Westervoort, waar de kern van huiselijkheid opnieuw wordt gedefinieerd.

Deze keer gaat onze focus uit naar een woning die niet alleen volwassen elegantie uitstraalt, maar ook een plek biedt waar kinderen zich volledig op hun gemak voelen – een combinatie die perfect in balans is.

interieuradvies Westervoort - Verbouwing Westervoort - VAN LAAKE

Maatwerk interieuradvies

Interieur ontwerp

Voor dit unieke ontwerp heb ik twee stijlen subtiel samengebracht: de warmte van Scandinavisch design en de robuuste elegantie van industrieel. Dit samenspel creëert een warme en uitnodigende atmosfeer bij binnenkomst. Het ontwerp is zorgvuldig afgestemd op het dagelijks leven, met aandacht voor voldoende speelruimte voor de kinderen en slimme opbergoplossingen binnen handbereik.

Om binnen het gestelde budget te blijven, heb ik een slim ontwerp gemaakt voor een op maat gemaakte IKEA-kast. Deze biedt niet alleen opbergruimte, maar ook de mogelijkheid om persoonlijke accenten te laten zien.

Tijdens de verbouwing is de muur tussen de woon- en eetkamer verwijderd, waardoor de ruimte nu een gevoel van ongekende ruimtelijkheid heeft. Ook de keuken heeft een facelift ondergaan, met extra opbergruimte en een naadloze integratie van de wasmachine.

En laten we de lang gekoesterde wens voor een aparte werkplek niet vergeten. Deze serene enclave, strategisch geplaatst bij het raam om optimaal te profiteren van daglicht, biedt niet alleen de perfecte omgeving om te werken, maar ook een inspirerend uitzicht naar buiten.


Recensie

Warm, professioneel, kennis en kunde

9

Wauw wat ben ik blij! Jacqueline heeft de spijker op de kop geslagen.

Gemakkelijk was de klus niet altijd. Zo was het puzzelen om een kastenwand passend te maken maar Jacqueline liet zich niet uit het veld slaan en creëerde een kastenwand met opbergruimte maar ook met een warme huiselijke uitstraling die in het geheel past.

Van de keuken ontwerpen tot de keuze van meubels, bij alles heeft zij een gedachte die aansloot bij mijn wensen. Een warm, volwassen huis waar zowel ik als mijn kinderen zich thuisvoelen. En die missie is volbracht!

-Anna


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.