Afspraak maken

Afspraak maken VAN LAAKE

Online afspraak maken

Maak een afspraak op een dag en tijdstip, wanneer het u uitkomt.

Iedere nieuwe aanvraag start bij u thuis of in uw bedrijfspand met een vrijblijvende kennismaking. 

Door kennis te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

Afspraak maken VAN LAAKE

De eerste afspraak is een vrijblijvende kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking, staan de wensen, mogelijkheden en verwachtingen van u als klant centraal. Ik zal u veel vragen stellen en aandachtig luisteren, zodat ik mij helemaal kan inleven in uw wensen. Waar heeft ú behoefte aan? Samen bepalen we de juiste aanpak die bij u persoonlijk past.

Aan de hand van de informatie die hieruit voortkomt wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. Wanneer u akkoord geeft op deze offerte ga ik voor u aan de slag.

Tussentijds adviesgesprek(ken)

Hierin volgt een presentatie, zoals is overeengekomen tijdens ons eerste gesprek. Tijdens deze presentatie sta ik open voor feedback van de opdrachtgever en kan het plan waar nodig bijgeschaafd worden.

Samen plannen we een datum, wanneer de eindoplevering zal plaats vinden.

Eindpresentatie interieuradvies

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een maatwerk interieurplan of een compleet interieuradvies, dan wordt op dit moment het interieuradvies bij u thuis gepresenteerd.

U ontvangt op dat moment het advies gebundeld in een projectdossier in A3-formaat. Met dit projectdossier heeft u iets tastbaars in handen. Daarnaast ontvangt u het advies digitaal via mail.

Na de uitvoering

Als de laatste puntjes op de i staan, zit mijn werk er formeel op. Maar ook ná de uitvoering hou ik contact met u en kom ik graag langs om uw eerste ervaringen te horen. En stiekem ook omdat ik zelf nog eens van het resultaat wil genieten …

VAN LAAKE hanteert een reistijdvergoeding van € 0,50,- per kilometer vanaf Hernen. Evenals eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE