Binnenhuisarchitect Nijmegen

Binnenhuisarchitect Nijmegen Gezocht?

Dan kan ik u als ervaren en creatieve interieur ontwerper van dienst zijn. Zeker omdat ik in de regio Nijmegen gevestigd ben (Hernen), wat de lijst met projecten ook toont. Interieur design doe ik zowel voor particulieren als bedrijven. Het begint allemaal in ieder geval met een vrijblijvend adviesgesprek.

Interieuradvies

Een interieur is een groot onderdeel van de woning. Door middel van materialen, kleuren en vormen kan een bepaalde sfeer worden uitgestraald die past bij de identiteit van de bewoners. Aangezien het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels soms best wel lastig is, kan een onafhankelijk interieuradvies hierbij helpen.

Binnenhuisarchitect

Mogelijkheden

Wegens drukte van werk, gezinsleven, sporten en dergelijke maakt dat mensen weinig tijd overhouden. Indien gewenst kunt u ook een geheel vrijblijvende afspraak met mij maken in de avonduren of op een zaterdag.

Woont u niet in Gelderland of Noord-Brabant? Ook in de andere regio’s en provincies kom ik graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Bij een afstand van meer dan 10 kilometer vanaf Hernen reken ik een reistijdvergoeding van € 0,30 per kilometer.

  • Passie 

  • Ervaren

  • Persoonlijk

Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

De beste inspiratie doe ik op door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

– Wenst u ook een uniek interieurontwerp? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE