Compleet interieuradvies

Een compleet interieuradvies is een interieuradvies dat je interieur tot een hoger plan tilt. Uw nieuwe interieur van a tot z uitgedacht.

Een mooi samenhangend geheel dat tot in de puntjes klopt, goed voelt, van u is. Van keuken tot styling, kleur, verlichting, indelingen, en stoffering.

  • Gedetailleerd
  • 3D Ontwerp
  • Juiste keuzes

Is dit uw situatie?

U gaat een nieuw huis bouwen, een huis grondig verbouwen of uw interieur compleet op de schop gooien. De wens om een compleet plaatje neer te zetten met mooie meubels, materialen en goede verlichting. U wilt het simpelweg gewoon dit keer wel goed doen.

Maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken! Bovendien krijgt u al stress bij de gedachte dat u doelloos over de woonboulevard moet zwerven om alles bij elkaar te zoeken. En dat wanneer alles is geleverd u tot de conclusie moet komen dat het het eigenlijk toch niet helemaal is. Dat het niet bij elkaar past… Dan is een compleet interieuradvies voor u de beste keuze.

Geen tijdelijke oplossingen meer dus, maar een interieur dat zowel esthetisch als functioneel bij u klopt.

Compleet interieuradvies

Onderdelen van een compleet interieuradvies

Indelingsplan plattegrond 2D

Om de juiste sfeer met de meest praktische indeling samen te kunnen voegen tot een mooi en leefbaar geheel, is een goed indelingsplan van belang. Hierbij schenk ik veel aandacht aan een logische routing.

Maatwerk ontwerpen

Een tv meubel op maat, wandmeubel met haard of een dressoir. Ook voor deze interieur objecten kan ik een passend ontwerp voor u creëren. U ontvangt het ontwerp met bijbehorende maatvoering en te gebruiken materialen.

Keuken- of badkamer advies

Hoe beweegt u door de ruimte, wat vindt u belangrijk in het keukenontwerp en hoe ziet de gezinssamenstelling eruit? Met mijn jarenlange ervaring binnen de keuken branche heb ik oog voor detail, functionaliteit en weet ik precies wat de mogelijkheden zijn.

Visualisatie 3D ontwerpen

Een groot voordeel van het laten maken van een 3D ontwerp, is dat u een concreet beeld krijgt en het totaalplaatje vooraf kunt zien. Gedurende het proces van een interieurontwerp speelt visualisatie een grote rol.

Verlichtingsplan

Het belang van een goed verlichtingsplan in uw huis word vaak onderschat. Verlichting is naast functioneel ook bepalend voor, sfeer en uitstraling van een woning. Middels een plattegrond staan de verlichtingspunten en armaturen aangegeven. En heeft u een duidelijk plan.

Product suggesties

U ontvangt van mij een advies voor alle producten. Van verlichting en meubels, maar ook vloer en raambekleding. Hierin staan verwijzingen naar de bedrijven, waar deze producten verkrijgbaar zijn. Product suggesties kan u een hoop tijd en keuze stress besparen.

Stofferingsadvies (vloeren, wanden, ramen)

De kunst is om met de juiste mix van materialen een bepaalde balans te creëren in huis. Hoe gebruik je bijvoorbeeld natuurlijke materialen in je interieur? Materiaal keuzes zijn bepalend voor de gewenste sfeer.

Sfeer- en kleuradvies

Een sfeer-, en kleuradvies vormen de basis voor een interieuradvies. Ik creëer een weergave van uw persoonlijk gewenste stijl door kleuren en sfeer in beeld te brengen.

Plan van aanpak

Tips over verschillende zaken die van toepassing zijn op uw persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan levertijden. Maar ook zaken die men vaak over het hoofd ziet. Dit overkomt mensen vaker wanneer zij gaan verbouwen. Of een nieuwbouwwoning gaan betrekken.

Aanvullende mogelijkheden:

  • Extra tussentijds adviesgesprek
  • Projectbegeleiding
  • Elektraplan

Eindpresentatie

U ontvangt het advies gebundeld in een projectdossier tijdens de eindpresentatie.

– Interesse in een compleet interieuradvies? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2022 VAN LAAKE