Compleet interieuradvies

Een compleet interieuradvies is een interieuradvies dat je interieur tot een hoger plan tilt. Uw nieuwe interieur van a tot z uitgedacht.

Een mooi samenhangend geheel dat tot in de puntjes klopt, goed voelt, van u is. Van keuken tot styling, kleur, verlichting, indelingen, en stoffering.

  • Gedetailleerd
  • 3D Ontwerp
  • Juiste keuzes

Is dit uw situatie?

U gaat een nieuw huis bouwen, een huis grondig verbouwen of uw interieur compleet op de schop gooien. De wens om een compleet plaatje neer te zetten met mooie meubels, materialen en goede verlichting. U wilt het simpelweg gewoon dit keer wel goed doen.

Maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken! Bovendien krijgt u al stress bij de gedachte dat u doelloos over de woonboulevard moet zwerven om alles bij elkaar te zoeken. En dat wanneer alles is geleverd u tot de conclusie moet komen dat het het eigenlijk toch niet helemaal is. Dat het niet bij elkaar past… Dan is een compleet interieuradvies voor u de beste keuze.

Geen tijdelijke oplossingen meer dus, maar een interieur dat zowel esthetisch als functioneel bij u klopt.

Compleet interieuradvies

Onderdelen van een compleet interieuradvies

Compleet interieuradvies

Indelingsplan plattegrond 2D

Om de juiste sfeer met de meest praktische indeling samen te kunnen voegen tot een mooi en leefbaar geheel, is een goed indelingsplan van belang. Hierbij schenk ik veel aandacht aan een logische routing.

Maatwerk ontwerpen

Een tv meubel op maat, wandmeubel met haard of een dressoir. Ook voor deze interieur objecten kan ik een passend ontwerp voor u creëren. U ontvangt het ontwerp met bijbehorende maatvoering en te gebruiken materialen.
Compleet interieuradvies

Keuken- of badkamer advies

Wat vindt u belangrijk in het ontwerp en hoe ziet de gezinssamenstelling eruit? Met mijn ervaring in de keukenbranche let ik op uw beweging door de ruimte en prioriteiten voor een functioneel en gedetailleerd ontwerp.

Compleet interieuradvies

Visualisatie 3D ontwerpen

Een groot voordeel van het laten maken van een 3D ontwerp, is dat u een concreet beeld krijgt en het totaalplaatje kunt zien. Gedurende het proces van een interieurontwerp speelt visualisatie een grote rol.

Compleet interieuradvies

Verlichtingsplan

Het belang van een goed verlichtingsplan word vaak onderschat. Verlichting is naast functioneel ook bepalend voor, sfeer en uitstraling. Op een plattegrond worden de verlichtingspunten aangegeven, waardoor u een duidelijk plan heeft.

Product suggesties

Hierbij ontvangt u een advies voor alle producten, inclusief verlichting, meubels, vloer en raambekleding, met verwijzingen naar verkoopadressen. Product suggesties kan u een hoop tijd en keuzestress besparen.

Stofferingsadvies (vloeren en ramen)

Bij het inrichten van een woning is het kiezen van de juiste vloer en raamdecoratie van groot belang. Ze bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een ruimte.

Uitgebreid elektraplan

Door een zorgvuldig ontworpen elektraplan te gebruiken, kunt u voorkomen dat u schakelaars of stopcontacten op de verkeerde plek plaatst en bespaart u tijd en geld.

Sfeer- en kleuradvies

Een sfeer-, en kleuradvies vormen de basis voor een interieuradvies. Ik creëer een weergave van uw persoonlijk gewenste stijl door kleuren en sfeer in beeld te brengen.

Aanvullende mogelijkheid:

  • Projectbegeleiding

Eindpresentatie

U ontvangt het advies gebundeld in een projectdossier tijdens de eindpresentatie.

– Interesse in een compleet interieuradvies? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE