Skip to main content

Neem gerust contact met mij op

Wilt u graag meer informatie over mijn diensten of heeft u vragen? Ik sta graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met mij opnemen via:

Snel en persoonlijk contact

Wanneer u mij telefonisch probeert te bereiken en ik niet meteen opneem, dan ben ik waarschijnlijk druk met opdrachten. Maar geen zorgen, laat gerust een bericht achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Contact-Afspraak-Interieuradvies-VAN-LAAKE

Plan een afspraak

Bij mij begint elke nieuwe aanvraag met een persoonlijke kennismaking bij u thuis of op uw bedrijfspand.

Ik geloof dat deze ontmoetingen mij een beter beeld geven van wie u bent en wat uw behoeften zijn. Op deze manier kan ik u optimaal van dienst zijn en samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Wilt u ook kennis maken en uw wensen bespreken? Plan dan nu eenvoudig een vrijblijvende afspraak in via mijn online agenda en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

Wat klanten vertellen

 • “Het verbouwproces heeft ze van begin tot eind geregeld en iedere ochtend was ze in mijn huisje om de vaklieden op te vangen en te instrueren, terwijl ik gewoon naar mijn werk kon gaan. Echt heel fijn. Je verbouwwensen zijn bij haar in goede handen.”

  -Ans

 • “Jacqueline verraste met een nieuwe, praktische indeling en perfect afgestemd interieur. Ze leverde Excel lijst voor aanschaffen, wat zoek- en denkwerk scheelde. Blij met plan en kunnen niet wachten op eindresultaat. Mocht je hulp nodig hebben bij je interieur, vraag Jacqueline!” 

  -Nancy

 • “Jacqueline heeft ons van A tot Z ontzorgd tijdens de verbouwing van onze woonkamer en keuken. Haar bevlogenheid, open communicatie en snelle reacties zijn top. Het resultaat is een verrassend ontwerp en een interieur dat rust en warmte uitstraalt. We genieten elke dag!”

  -Jeroen & Barbara

  Mijn ultieme doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Uw tevredenheid is mijn grootste beloning. Laten we samenwerken om uw visie te realiseren.

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  Volg VAN LAAKE op
  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur – 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  ’s Avonds op afspraak