Horeca Interieur Design

Horeca Interieur

Rust moment… Deze komt voort uit de wens van veel mensen om meer tijd voor zichzelf te nemen. Genieten van het moment. Onder het genot van een drankje en/of een hapje, creëren wij graag dit moment van rust binnen de horeca. Hierbij is een goed horeca interieur design van groot belang.

Belangrijk voor de horeca

Heeft u een restaurant, hotel of café? En heeft u behoeft aan horeca interieur design? Dan bent u hier aan het juiste adres, aangezien ik een ervaren interieur designer ben. Door mijn jarenlange horeca achtergrond begeef ik mij bovendien op bekend terrein. Graag help ik u bij het creëren van een perfect horeca interieur design welke past bij uw onderneming.

Werkwijze interieur design horeca

Het vrijblijvende inventarisatiebezoek vindt plaats op locatie. Tijdens mijn bezoek bespreek ik samen met u uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Uw bedrijfsvisie en doelgroep zijn belangrijke zaken voor een goed horeca interieuradvies.

  • Planning & organisatie
  • Inkoop voordeel
  • Routing & functionaliteit
Interieur design bedrijven

Het interieur van uw nieuwe bedrijf inrichten kost heel veel tijd en energie. Tijd en energie die u ondertussen niet kan stoppen in het verdienen van geld voor uw zaak en doen waar u goed in bent.

Zonde toch?

En dan wordt het misschien niet eens zo mooi als dat u zou willen… Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die u het werk zoveel mogelijk uit handen neemt.

Met een interieuradvies voor bedrijven zorg ik voor een ontwerp, stel ik een plan op en neem ik de uitvoering ook nog eens uit handen. Graag neem ik het van u over, zodat we allebei kunnen doen waar we goed in zijn.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2022 VAN LAAKE