Skip to main content

Van Horeca naar Interieurdesigner: mijn reis van doorzettingsvermogen en verandering

| Jacqueline |
INTERIEUR | BLOG | INSPIRATIE

Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd was om mijn hart te volgen en een carrièreswitch te maken naar interieurdesign. Het was geen gemakkelijke beslissing en het opzetten van mijn bedrijf met een 2-jarige opleiding was een uitdaging op zich. Tijdens mijn opleiding tot interieurdesigner leerde ik hoe met de hand te tekenen en ontwerpen.

Maar na verloop van tijd ontdekte ik echter dat ik mijn passie voor tekenen en ontwerpen kon combineren met moderne technologie. Ik begon mij te verdiepen in digitale tekenprogramma’s en ontwikkelde mijn vaardigheden in het ontwerpen van interieurs op de computer. Door deze moderne technieken kon ik mijn creativiteit nog meer tot uiting brengen en nog betere ontwerpen maken.

Carrièreswitch | Interieur Blog
Carrièreswitch | Interieur Blog

De Voor- en Nadelen van een carrièreswitch

Het was een grote stap in het onbekende, vol met onzekerheden, maar ook met positieve aspecten. Ik kon mijn eigen tijd indelen en creatief zijn in mijn werk. Ik leerde nieuwe vaardigheden en ontwikkelde mezelf als persoon en als professional. Hoewel het soms moeilijk was en ik op obstakels stuitte, leerde ik dat het belangrijk is om niet op te geven en door te zetten.

Carrièreswitch | Interieur Blog

Terugkijkend

Als ik terugkijk op mijn carrièreswitch, weet ik dat het een van de beste beslissingen was die ik ooit heb genomen. Het was moeilijk en uitdagend, maar het heeft mij gebracht waar ik nu ben: een gepassioneerd interieurdesigner met mijn eigen bedrijf. Als u overweegt om een verandering in uw leven aan te brengen, onthoud dan dat het nooit te laat is om uw dromen te verwezenlijken.

Over mij
VAN LAAKE - Blog

Jacqueline van Laake

Persoonlijke interieurs ontwerpen en realiseren, daar ligt mijn passie!

Mijn naam is Jacqueline van Laake, een ervaren interieurontwerpster met een passie voor het creëren van persoonlijke interieurs. Ik geloof dat een interieur vooral een plek moet zijn waarin u zich thuis voelt.


Tips
Vier tips voor een nieuwe carrière

Voor mensen die overwegen om een verandering in hun leven aan te brengen, heb ik vier tips:

Volg uw passie

  • Als er iets is waar u van droomt, volg het dan. Wanneer u uw passie volgt, creëert u de mogelijkheid om te doen waar u van houdt en energie van krijgt, wat kan leiden tot een gevoel van voldoening.

Blijf leren

  • Wees niet bang om nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit zal u helpen m te groeien als persoon en als professional.

Geef niet op

  • Verandering is soms moeilijk, het kost tijd om uw doelen te bereiken. Blijf doorzetten, uiteindelijk bereikt u wat u wilt.

Reservepotje voor noodgevallen

  • Zorg voor een financiële buffer om eventuele noodgevallen op te vangen. Dit kan u helpen om de druk te verminderen en u te concentreren op uw nieuwe carrière.

VOLG MIJN INTERIEUR BLOG

Mis nooit meer mijn nieuwste interieur tips! Meld u nu aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct een melding in uw inbox zodra er een nieuw artikel op mijn blog wordt gepubliceerd.


UITGELICHTE ARTIKELEN

Verduurzamen | Interieur Blog

Hoe u kunt verduurzamen

– Interesse in een persoonlijk interieuradvies? –

Laten we kennismaken en samen kijken naar de mogelijkheden. 

Volg VAN LAAKE op
Adresgegevens

Het Hoge Rot 101 | 6616 DA Hernen