Interieur Design Kantoor

Kantoor Design

Wilt u uw kantoor aanpassen aan het nieuwe werken? Wilt u van uw kantoorruimte een ontmoetingsplek maken, waar het prettig toeven is voor medewerkers en bezoekers? Dan zit u bij mij goed. Een interieur design kantoor is namelijk een van mijn diensten.

Belangrijk voor uw kantoor of bedrijfsruimte

Bij het ontwerpen van een inrichting voor uw kantoor of bedrijfsruimte komt veel kijken. Een goede verlichting, werkplekken en een juiste functieverdeling is een belangrijk aspect. Bij het gebruiken van materialen is het belangrijk dat deze zijn aangepast op de intensiviteit van het gebruik. Het interieuradvies voor uw kantoor moet passen bij de mensen en het bedrijf die daarin gehuisvest zijn. Dit visitekaartje laat zien waar u voor staat. In samenhang met de uitstraling en praktische oplossingen zorg ik voor een passend interieuradvies.

Werkwijze interieur design kantoor

Het vrijblijvende inventarisatiebezoek vindt plaats op uw kantoor/bedrijf. Tijdens mijn bezoek bespreek ik samen met u uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Uw bedrijfsvisie en doelgroep zijn belangrijke zaken voor een goed interieuradvies.

  • Planning & organisatie
  • Inkoop voordeel
  • Routing & functionaliteit
Interieur design bedrijven

Het interieur van uw nieuwe bedrijf inrichten kost heel veel tijd en energie. Tijd en energie die u ondertussen niet kan stoppen in het verdienen van geld voor uw zaak en doen waar u goed in bent.

Zonde toch?

En dan wordt het misschien niet eens zo mooi als dat u zou willen… Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die u het werk zoveel mogelijk uit handen neemt.

Met een interieuradvies voor bedrijven zorg ik voor een ontwerp, stel ik een plan op en neem ik de uitvoering ook nog eens uit handen. Graag neem ik het van u over, zodat we allebei kunnen doen waar we goed in zijn.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE