Interieur Design Restaurant

Restaurant Design

Interieur design restaurant gezocht? Ik kan u dan perfect van dienst zijn. Omdat ik een ervaren interieur designer ben. Zeker als u de volgende vragen heeft:

  • Wil u uw restaurant veranderen?

  • Weet u alleen niet wat er moet veranderen?

  • Wat spreekt uw gast aan?

  • Hoe gaat uw gast zich door het restaurant bewegen?

  • Welke sfeer sluit goed aan op de behoefte van uw doelgroep?

Belangrijk voor uw restaurant

Succesvolle horecaconcepten sluiten naadloos aan op de behoefte van de doelgroep. Het in beeld brengen en beantwoorden van dit soort vragen is belangrijk. Want dit creëert een succesvolle basis om een horecaconcept te ontwikkelen. U kunt bij mij rekenen op een uniek concept dat helemaal past bij uw organisatie.

Met mijn jarenlange horeca achtergrondervaring ken ik bovendien de sector door en door. Aangevuld met mijn creatieve insteek ben ik in staat een passend interieuradvies voor uw restaurant te creëren.

Werkwijze restaurant interieur design

Het vrijblijvende inventarisatiebezoek vindt plaats bij u op de zaak. Tijdens dit bezoek bespreek ik samen met u uw wensen. En bekijken we de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Uw bedrijfsvisie en doelgroep zijn belangrijke zaken voor een gedegen interieuradvies.

Authentic Tradition
  • Planning & organisatie
  • Inkoop voordeel
  • Routing & functionaliteit
Interieur design bedrijven

Het interieur van uw nieuwe bedrijf inrichten kost heel veel tijd en energie. Tijd en energie die u ondertussen niet kan stoppen in het verdienen van geld voor uw zaak en doen waar u goed in bent.

Zonde toch?

En dan wordt het misschien niet eens zo mooi als dat u zou willen… Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die u het werk zoveel mogelijk uit handen neemt.

Met een interieuradvies voor bedrijven zorg ik voor een ontwerp, stel ik een plan op en neem ik de uitvoering ook nog eens uit handen. Graag neem ik het van u over, zodat we allebei kunnen doen waar we goed in zijn.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE