Interieur Inspiratie

Wat ik het liefste doe is u inspireren. Met een goed gesprek en een passend interieurontwerp wat naadloos bij uw behoeftes aansluit. Ook deel ik met veel liefde online interieur inspiratie door middel van sfeervolle foto’s.

Een interieur is een groot onderdeel van de woning. Door middel van materialen, kleuren en vormen kan een bepaalde sfeer worden uitgestraald die past bij de identiteit van de bewoners. Aangezien het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels soms best wel lastig kan zijn, is het opdoen van interieur inspiratie essentieel.

VAN LAAKE

“ Een interieur komt tot leven met meubels, woonaccessoires en kleuren waar u zich comfortabel bij voelt “
Jacqueline van Laake

Interieur inspiratie op het gebied van interieurtrends

De interieurtrends spelen een grote rol in de aankoop en inrichting voor ons interieur. Wilt u een prettige combinatie maken van de interieurtrends en uw eigen stijl? Houdt u van een subtiel kleurgebruik of liever een sprekende accentkleur? k ben geen trendvolger, maar ontwerp een interieur design welke specifiek bij u of uw bedrijf past. 

Kunt u wel wat hulp of duwtje in de juiste richting gebruiken? 

Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

Interieuradvies Wijchen Hernen

De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

Interieuradvies Wijchen Hernen

De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

Interieuradvies Wijchen Hernen

Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.

– Wenst u ook een uniek interieurontwerp? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE