Interieuradvies Hotel

Hotel Design

Heeft u net een nieuw hotel? Of bent u toe aan een nieuw hotel interieur? Zijn eenheid, rust en ruimte woorden die u aanspreken? Interieuradvies hotel betekent gebalanceerd samenspel tussen ruimte, vorm en functie komt tot stand.

Hierin worden de identiteit van uw bedrijf en gasten weerspiegelt. Optimaal en praktisch gebruik van de ruimte, functionaliteiten en routing zijn zaken waar aandacht aan besteed wordt.

Belangrijk voor uw hotel

Door mijn ervaring weet ik hoe de wensen van de gast in een hotel te kunnen verwezenlijken. Producten en materialen die steviger zijn en goed tegen krassen en een stootje kunnen zijn hierbij van belang. Hierdoor blijft uw hotel extra lang een mooie en frisse uitstraling. Ik maak graag van uw hotel een vernieuwende vakantiebeleving, waar uw gasten volop kunnen genieten!

Werkwijze interieuradvies hotel

Het vrijblijvende inventarisatiebezoek vindt plaats op locatie. Tijdens mijn bezoek bespreek ik samen met u uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Uw bedrijfsvisie en doelgroep zijn belangrijke zaken voor een goed interieuradvies.

  • Planning & organisatie
  • Inkoop voordeel
  • Routing & functionaliteit
Interieur design bedrijven

Het interieur van uw nieuwe bedrijf inrichten kost heel veel tijd en energie. Tijd en energie die u ondertussen niet kan stoppen in het verdienen van geld voor uw zaak en doen waar u goed in bent.

Zonde toch?

En dan wordt het misschien niet eens zo mooi als dat u zou willen… Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die u het werk zoveel mogelijk uit handen neemt.

Met een interieuradvies voor bedrijven zorg ik voor een ontwerp, stel ik een plan op en neem ik de uitvoering ook nog eens uit handen. Graag neem ik het van u over, zodat we allebei kunnen doen waar we goed in zijn.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE