Interieuradvies Nijmegen

Interieuradvies Nijmegen Gezocht?

Dan kan ik u als ervaren en niet te vergeten creatieve interieur ontwerper van dienst zijn. Zeker omdat ik in de regio Nijmegen gevestigd ben (Hernen), wat de lijst met projecten ook toont. Interieuradvies geef ik zowel aan particulieren als bedrijven.

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting of wil je misschien de indeling gaan veranderen van jouw woning? Ga je verhuizen of heb je net een nieuwbouwwoning gekocht?

Veel ideeën, maar dan? Hoe krijg ik harmonie en samenhang? Vaak zijn mensen zoekende, maar hebben geen idee hoe het totaalplaatje eruit moet komen te zien.

Door het inwinnen van een interieuradvies kunt u met een duidelijk plan stress voorkomen, voelt je huis als thuis en wordt tijd, geld en energie bespaard.

Interieuradviseur

Een interieur is een groot onderdeel van de woning. Door middel van materialen, kleuren en vormen kan een bepaalde sfeer worden uitgestraald die past bij de identiteit van de bewoners. Aangezien het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels soms best wel lastig is, kan een onafhankelijk interieuradvies hierbij helpen.

Interieuradvies

Mogelijkheden

Wegens drukte van werk, gezinsleven, sporten en dergelijke maakt dat mensen weinig tijd overhouden. Indien gewenst kunt u ook een geheel vrijblijvende afspraak met mij maken in de avonduren of op een zaterdag.

Woont u niet in Gelderland of Noord-Brabant? Ook in de andere regio’s en provincies kom ik graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Bij een afstand van meer dan 10 kilometer vanaf Hernen reken ik een reistijdvergoeding van € 0,30 per kilometer.

  • Passie 

  • Ervaren

  • Persoonlijk

Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

De beste inspiratie doe ik op door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

– Wenst u ook een uniek interieurontwerp? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE