Interior Design

Als gepassioneerd interieurontwerper met een sterk gevoel voor sfeer, stijl, materiaal en kleur lever ik diensten op het gebied van interior design en vormgeving. 

  • Interior Design
  • Interior Design
  • Interior Design

Interior Design opleiding

Na het volgen van de opleiding interior design in 2007 voorzie ik opdrachtgevers van interieuradvies. Samen met de opdrachtgever tot een totaalontwerp komen, vind ik het mooiste aan mijn vak. Zo krijgt u een woning, die rust uitstraalt, waarbij alle ruimtes vloeiend in elkaar overlopen en echt voelt als een thuis.

VAN LAAKE

“ Mijn werk is te herkennen aan het eigentijdse en moderne karakter waarbij ruimtelijkheid en functionaliteit centraal staan “
Jacqueline van Laake
Interior Design
Interior Design
Interior Design

Opdrachtgevers van VAN LAAKE kunnen rekenen op:

  • Ruime ervaring

  • Bereikbaar voor nazorg

  • Professioneel interieuradvies

  • Duidelijke afspraken

  • Vakmanschap

Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.


Interieuradvies

Mist uw woning of bedrijf sfeer, een efficiënte of originele indeling? Ik ben geen trendvolger, maar ontwerp een interior design welke specifiek bij u of uw bedrijf past. Dit zorgt voor een uniek ontwerp. Een onafhankelijke kijk op uw interieur is erg waardevol. 

” Ik omarm de dromen van de opdrachtgevers en creëer met mijn unieke stijl een comfortabele omgeving voor hun leven en bedrijf. “
Jacqueline van Laake

Volg VAN LAAKE op

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

- Wenst u ook een uniek interieurontwerp? -

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
's Avonds op afspraak

Copyright © 2020 VAN LAAKE

Don`t copy text!