Maatwerk interieurplan

Elke opdrachtgevers, project en wens is anders. Met een maatwerk interieurplan word het advies volledig op uw behoefte afgestemd. 

U wordt meegenomen in het proces, waarin we samen in fases het advies doorlopen.

  • Maatwerk

  • Advies in fases

  • Samenwerken

Waar heeft u behoefte aan?

Ondanks dat ik een groot aantal verschillende diensten aanbiedt, hebben ze allen één ding gemeen. Uw wensen staan bij mij altijd centraal.

De kennismaking met mijn opdrachtgever(s) is hierin van essentieel belang. Ik moet mij kunnen spiegelen met uw manier van leven. Wat voor u belangrijk is, moet terugkomen in het ontwerp van uw leefruimtes. Wat u mooi vind is hierin belangrijk, maar daarnaast moet er ook een goede balans zijn tussen vorm en functie.

In overleg met u wordt het maatwerk advies samengesteld. Omdat zowel mijn diensten als mijn klanten enorm divers zijn, geloof ik in een persoonlijke aanpak bij iedere klant. Graag kom ik bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken, samen met de juiste aanpak.

Maatwerk interieurplan

Bij een maatwerk interieurplan heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden

Indelingsplan plattegrond 2D

Om de juiste sfeer met de meest praktische indeling samen te kunnen voegen tot een mooi en leefbaar geheel, is een goed indelingsplan van belang. Hierbij schenk ik veel aandacht aan een logische routing.

Visualisatie 3D ontwerpen

Een groot voordeel van het laten maken van een 3D ontwerp, is dat u een concreet beeld krijgt en het totaalplaatje vooraf kunt zien. Gedurende het proces van een interieurontwerp speelt visualisatie een grote rol.

Verlichtingsplan

Het belang van een goed verlichtingsplan in uw huis word vaak onderschat. Verlichting is naast functioneel ook bepalend voor, sfeer en uitstraling van een woning. Middels een plattegrond staan de verlichtingspunten en armaturen aangegeven. En heeft u een duidelijk plan.

Sfeer- en kleuradvies

Een sfeer-, en kleuradvies vormen de basis voor een interieuradvies. Ik creëer een weergave van uw persoonlijk gewenste stijl door kleuren en sfeer in beeld te brengen.

Stofferingsadvies (vloeren, wanden, ramen)

De kunst is om met de juiste mix van materialen een bepaalde balans te creëren in huis. Hoe gebruik je bijvoorbeeld natuurlijke materialen in je interieur? Materiaal keuzes zijn bepalend voor de gewenste sfeer.

Aanvullende mogelijkheden:
  • Tussentijds adviesgesprek

  • Ontwerp maatwerk meubelen

  • Keuken- of badkamer advies

  • Product suggesties

Eindpresentatie

U ontvangt het advies gebundeld in een projectdossier tijdens de eindpresentatie.

– Interesse in een maatwerk interieurplan? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2022 VAN LAAKE