Interieur Blog

IDEEËN EN INSPIRATIE VOOR JOUW INTERIEUR VERZAMELD DOOR JACQUELINE

Inspiration is everywhere.

Welkom bij deze interieur blog! Hier vindt u inspiratie en ideeën om uw huis comfortabel en stijlvol in te richten. Of u nu houdt van modern-minimalistisch of gezellig-landelijk, hier worden tips en tricks gedeeld voor verschillende aspecten van interieurontwerp en -inrichting, waaronder verlichting, raambekleding, accessoires, keukens en badkamers. Het doel is om u te helpen het beste uit uw huis te halen en een plek te creëren waar u zich thuis voelt. Hopelijk haalt u veel plezier en inspiratie uit deze interieurblog voor uw eigen interieur!

Mondeling interieuradvies

Het is niet in alle gevallen nodig om een compleet nieuw ontwerp voor uw interieur te maken. Daarom bied ik u ook de mogelijkheid voor een mondeling interieuradvies bij u thuis.

Dit interieuradvies is zeer laagdrempelig. Het is een mooie optie indien u slechts een aantal woonvragen heeft en u daar graag een passende oplossing voor wil.

  • Helpende hand

  • Eigen inbreng

  • Zelf aan de slag

Herkent u dit?

U weet eigenlijk best wel wat u wilt met het nieuwe interieur. U heeft een gevoel bij wat voor sfeer u mooi vindt. Maar een eenheid krijgen…

Eigenlijk heeft u een steuntje in de rug nodig. Iemand die even met u meedenkt over een plan, adviseert en inspireert. U krijgt direct advies en kunt meteen aan de slag. Een korte klap! 

Wat gaan we doen?

Tijdens een gesprek bij u thuis à €98,- per uur bespreken we al uw woonvragen, ideeën en dillema’s. U kunt vragen stellen over bijvoorbeeld de indeling, kleur, aan te schaffen meubels, verlichting et cetera. We bekijken ter plekke wat de mogelijkheden zijn.

Met mijn kennis en creativiteit kan ik u verder helpen waar u vastloopt. Wellicht mist uw woning sfeer, een efficiënte of originele indeling. Alle tips en adviezen worden uitgebreid met u besproken.

Mondeling advies

Bij een mondeling advies worden geen plattegronden uitgewerkt of andere ontwerpen gemaakt.

Mondeling interieuradvies

Voorafgaand:

Voorafgaand aan onze afspraak. Zal ik mogelijk vragen om aanvullende informatie van de betreffende ruimte.

Uitbreiding

Wanneer gewenst kan er een vervolgafspraak gepland worden om u nog verder op weg te helpen.

– Interesse in een mondeling interieuradvies? –

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE