Skip to main content
Nieuwbouw Interieurontwerp Droomhuis
VAN LAAKE Persoonlijk interieuradvies
Nieuwbouw Interieurontwerp Droomhuis

Nieuwbouw interieurontwerp

Bij nieuwbouw komt er veel op je af, met tal van keuzes die vaak in korte tijd gemaakt moeten worden. Een doordacht interieurontwerp en mijn vroege betrokkenheid in het ontwerpproces zorgen voor een helder plan, waarmee keuzestress tot het verleden behoort.


Droomhuis bouwen

Huis bouwen stap voor stap

Een nieuwbouwwoning biedt een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren. Mijn persoonlijke aanpak focust op het stapsgewijs omzetten van jouw visie naar een concreet ontwerp. Aangezien je feitelijk een huis op papier koopt, ontbreekt het gevoel van ruimte. Daarom is het cruciaal om bij nieuwbouw eerst de indeling te bepalen.

Het aanpassen van openingen en toevoegen van wanden kunnen aanzienlijk bijdragen aan de kwaliteit van de ruimte. Mijn ontwerp houdt rekening met (zicht)lijnen, lichtinval, lichtstraten, uitbouw en een vloeiende routing door de ruimtes voor een harmonieuze indeling.

projectbegeleiding
Uitgebreid elektraplan
Bespaar tijd en geld

Optimaliseer je bouwproject en vermijd complicaties met mijn gedetailleerde elektraplan. Voorkom verrassingen zoals verkeerd geplaatste schakelaars of lichtpunten, wat tijd en kosten bespaart. Kies voor efficiëntie en zekerheid.

Nieuwbouw woning inrichten

Welk interieur moet ik kiezen?

Het kiezen van een passend interieur voor jouw nieuwbouwhuis kan een uitdaging zijn. Welke bankafmetingen passen het beste in de ruimte? Is een eettafel voor zes personen geschikt, of zou een grotere tafel beter passen? Mijn interieuradvies en begeleiding helpen jou weloverwogen beslissingen te nemen.

Keuken ontwerpen - Nieuwbouw interieurontwerp

Keuken ontwerpen

Hart van het huis

De keuken is het hart van jouw thuis, een plek waar tegenwoordig veel tijd wordt doorgebracht. Mijn expertise in keuken ontwerpen, geworteld in mijn ervaring in de keukenbranche, stelt mij in staat verder te kijken dan slechts functionele aspecten. In tegenstelling tot veel keukenbedrijven, die zich voornamelijk richten op de keuken zelf, hanteer ik een bredere kijk. 

Samen met jou ontwerp ik een keuken die niet alleen aan jouw behoeften voldoet, maar ook een genot is om in te vertoeven. We nemen de tijd om jouw wensen en voorkeuren te bespreken, zodat het keukenontwerp naadloos aansluit bij de rest van jouw interieur.

Wil je interieuradvies voor je nieuwbouw?

Mijn interieuradvies voor nieuwbouw projecten is vaak in Gelderland en Noord Brabant: van Bemmel, Elst, Terborg tot Goirle, Arnhem, Beuningen, Nijmegen en Wijchen. Maar ook als je buiten deze regio een nieuw huis hebt gekocht help ik je graag met jouw bouwproject.


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.