Over mij: Jacqueline van Laake

Interior Design

Maak kennis met Jacqueline van Laake, gepassioneerde interieurontwerper 

Persoonlijke interieurs

Als interieurontwerper ben ik gepassioneerd over het ontwerpen van unieke interieurs op maat. Ik geloof dat een interieur vooral een plek moet zijn waarin u zich thuis voelt.

Door de persoonlijkheid en stijl van mijn klanten te begrijpen, kan ik een ontwerp creëren dat bij hen past en een weerspiegeling is van wie ze zijn. Mijn doel is om ruimtes te ontwerpen waarin u zich op uw gemak voelt.

Over mij persoonlijk: Jacqueline van Laake

Welkom op mijn website! Mijn naam is Jacqueline van Laake, een ervaren interieurontwerpster met een passie voor het creëren van bijzondere interieurs. Het samen met de opdrachtgever komen tot een totaalontwerp vind ik het mooiste aspect van mijn vak.

Mijn ontwerpen zijn eigentijds en modern, met ruimtelijkheid en functionaliteit als centrale pijlers. Met aandacht voor detail, materiaal, verlichting en verhoudingen creëer ik een sfeer die bij u past.

Over mij: Jacqueline van Laake | Interior Design

Ervaring in uiteenlopende projecten

Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse projecten mogen ontwerpen en realiseren, van woonkamers tot badkamers, van keukens tot tuinkamers en complete woninginrichting. Op deze pagina vindt u een selectie van foto’s van projecten die ik heb uitgevoerd. 

Maak uw droominterieur werkelijkheid

Op zoek naar een interieurontwerpster die uw droominterieur kan realiseren? Samen vertalen we uw visie naar een op maat gemaakt ontwerp, passend bij uw smaak en levensstijl.

– Wenst u een op maat gemaakt ontwerp van Jacqueline van Laake? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2023 VAN LAAKE