Skip to main content
Plan een gratis oriëntatiegesprek
Over mij-Jacqueline VAN LAAKE

Over mij
Jacqueline van Laake

Mijn naam is Jacqueline van Laake. Als gepassioneerd interieurontwerper help ik mijn klanten bij het creëren van een persoonlijk en op maat gemaakt interieur.

Door het creëren van een warme en persoonlijke sfeer in mijn eigen huis ontstond mijn passie voor interieurontwerpen. Ik geloof dat een interieur niet alleen mooi moet zijn, maar vooral ook moet aansluiten bij de levensstijl en wensen van mijn klanten.

Mijn kennis en ervaring als interieurdesigner

Na mijn opleiding aan het Linn Artz in Nijmegen heb ik meer dan 70 klanten geholpen bij het ontwerpen van hun interieur. Door deze ervaring heb ik mijn vaardigheden als interieurdesigner kunnen verfijnen en ontwerp ik eigentijdse en moderne interieurs met functionaliteit en ruimtelijkheid als centrale elementen. Mijn oog voor detail, materiaal, verlichting en verhoudingen zorgt ervoor dat ik een sfeer creëer die bij mijn klanten past en waarin zij zich thuis voelen.

Het belang van ontspanning en creativiteit

Als persoon ben ik een echte levensgenieter en haal ik inspiratie uit verschillende culturen en omgevingen. Mijn huis staat vol met persoonlijke items van onze prachtige reizen en dit geeft mij het gevoel van thuis.

Daarnaast zijn mijn twee honden erg belangrijk voor mij en ga ik regelmatig wandelen met hen om mijn creativiteit weer te laten stromen en nieuwe ideeën op te doen. Het geeft mij rust en ruimte in mijn hoofd, wat essentieel is bij het ontwerpen van interieurs.


Mijn passie

In mijn ontwerpen zoek ik naar de essentie van geluk: een plek die mijn klanten omarmt, hun waarden weerspiegelt en waar zij zich thuis voelen.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.