Skip to main content

Over mij: Jacqueline van Laake

compleet advies VAN LAAKE

Mijn naam is Jacqueline van Laake. Als gepassioneerd interieurontwerper help ik mijn klanten bij het creëren van een persoonlijk en op maat gemaakt interieur. Door het creëren van een warme en persoonlijke sfeer in mijn eigen huis ontstond mijn passie voor interieurontwerpen. Ik geloof dat een interieur niet alleen mooi moet zijn, maar vooral ook moet aansluiten bij de levensstijl en wensen van mijn klanten.

Mijn kennis en ervaring als interieurdesigner

Na mijn opleiding aan het Linn Artz in Nijmegen heb ik meer dan 70 klanten geholpen bij het ontwerpen van hun interieur. Door deze ervaring heb ik mijn vaardigheden als interieurdesigner kunnen verfijnen en ontwerp ik eigentijdse en moderne interieurs met functionaliteit en ruimtelijkheid als centrale elementen. Mijn oog voor detail, materiaal, verlichting en verhoudingen zorgt ervoor dat ik een sfeer creëer die bij mijn klanten past en waarin zij zich thuis voelen.

Het belang van ontspanning en creativiteit

Ontdek wie Jacqueline van Laake is

Als persoon ben ik een echte levensgenieter en haal ik inspiratie uit verschillende culturen en omgevingen. Mijn huis staat vol met persoonlijke items van onze prachtige reizen en dit geeft mij het gevoel van thuis. Ik kijk ook bij mijn klanten wat hen gelukkig maakt en wat belangrijk voor hen is, zodat ik dit kan verwerken in het ontwerp.

VAN LAAKE ontwerpadvies

Daarnaast zijn mijn twee honden erg belangrijk voor mij en ga ik regelmatig wandelen met hen om mijn creativiteit weer te laten stromen en nieuwe ideeën op te doen. Het geeft mij rust en ruimte in mijn hoofd, wat essentieel is bij het ontwerpen van interieurs.

VAN LAAKE ontwerpadvies

Interieurontwerp dat bij u past 

Over mij: Jacqueline van Laake

Mijn doel als interieurontwerper is om ruimtes te ontwerpen waarin mijn klanten zich op hun gemak voelen en waar zij kunnen genieten van mooie momenten. Door de persoonlijkheid en stijl van mijn klanten te begrijpen, kan ik een uniek ontwerp creëren dat bij hen past en een weerspiegeling is van wie zij zijn.

– Wenst u ook een uniek interieurontwerp? –

Laten we kennismaken en samen kijken naar de mogelijkheden. 

Volg VAN LAAKE op
Adresgegevens

Het Hoge Rot 101 | 6616 DA Hernen