Skip to main content

COMPLETE RENOVATIE BEMMEL

Toen mijn klanten mij benaderden voor een complete renovatie in Bemmel, stonden ze voor een uitdaging. Ze wilden hun bovenverdieping grondig renoveren, maar wisten niet hoe ze de ideale indeling moesten creëren. Dat is waar ik als interieuradviseur in beeld kwam. 

Mijn doel was om niet alleen een functionele ruimte te creëren, maar ook een harmonieus ontwerp dat aan al hun behoeften voldeed.

Het eindresultaat van deze uitdagende renovatie is een perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit.

Een doordacht plan is ontwikkeld om de gang, de slaapkamer en de badkamer op een slimme manier met elkaar te verbinden. Vanuit de gang kunnen zij nu moeiteloos zowel de slaapkamer als de badkamer betreden. Maar dat is niet alles!

Er is een stijlvolle walk-in closet gecreëerd die naadloos overloopt vanuit de slaapkamer naar de badkamer, met aandacht voor de zichtlijnen die de ruimte biedt.

Vanuit de walk-in closet is er zicht ontstaan op het vrijstaande bad in de aangrenzende riante badkamer. Deze badkamer is een ware oase van comfort en luxe, voorzien van een ruime inloopdouche, een royaal wastafelmeubel en dat prachtige vrijstaande bad.

De badkuip is op zo’n manier geplaatst dat hij optimaal gebruikmaakt van het natuurlijke licht dat de ruimte binnendringt, waardoor het een uitnodigende plek is om te ontspannen en tot rust te komen.

Deze renovatie in Bemmel illustreert op treffende wijze hoe een doordachte indeling en oog voor detail een ruimte kunnen transformeren. Ik ben trots op het resultaat, en mijn klanten zijn dat ook. Hun bovenverdieping is nu een oase van rust, waar esthetiek en praktische bruikbaarheid hand in hand gaan..

Als je geïnspireerd bent door dit project en op zoek bent naar een interieuradviseur die je visie tot leven kan brengen, neem dan contact met mij op. Samen kunnen we werken aan het realiseren van je droomruimte, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen om een ruimte te creëren die perfect bij je past.

Recensie

Verrassend en enthousiast

10

Heel fijn dat al onze vragen en wensen zo goed zijn opgepakt in het ontwerp van onze nieuwe bovenetage. Want voor ons was het een grote puzzel om met bestaande en nieuwe elementen een mooi geheel te maken.

En dat is super gelukt! 

Verrassend hoe de ontwerpen in map worden aangeboden. 

Dank je wel Jacqueline voor jouw transparante, heldere, sociale en creatieve aanpak.

-Bart en Ingrid


Ga je binnenkort bouwen of verbouwen en zoek je professioneel interieuradvies in de regio Bemmel en omstreken, zoals Huissen en Gendt? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies en ontdek hoe we samen jouw woonruimte kunnen verrijken tijdens de bouw of verbouwing!


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.