Skip to main content

COMPLETE VERBOUWING HUISSEN

Deze complete verbouwing in Huissen heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan, en ik ben trots op mijn aandeel in het realiseren van deze ingrijpende verandering. De opdrachtgevers deelden een heldere visie: een eigentijdse en comfortabele uitstraling met een warme ambiance.

Al meerdere keren heb ik de kans gekregen om voor deze specifieke klant te ontwerpen, en telkens weer zijn ze enthousiast over het eindresultaat.

De opdrachtgever heeft zelfs gezegd: “Als ik je nu zou vragen om opnieuw advies te geven, weet ik zeker dat het totaal anders zal zijn, maar ook weer geweldig.” Dit is een geweldig compliment en toont de vertrouwensband die we hebben opgebouwd.

Bij deze complete verbouwing in Huissen hebben we een opmerkelijke aanbouw gerealiseerd, waardoor er een ruime extra kamer is ontstaan.

Deze ruimte bood de mogelijkheid om een grote eethoek te plaatsen, wat een fantastische toevoeging aan de woning is geworden.

Daarnaast heb ik de maatwerk stalen deuren met kasten en wijnrekken aan weerszijden ontworpen, wat zorgt voor een uniek en op maat gemaakt element in het interieur.

Het is een voorrecht om voor deze klant te mogen werken en ik kijk ernaar uit om ook in de toekomst nieuwe projecten samen aan te gaan.

Recensie

Van de ontwerpen van Jacqueline worden we ongelooflijk blij en enthousiast

10

Het is de tweede keer dat we Jacqueline hebben gevraagd ons te helpen.

En ook deze keer overtrof ze onze verwachtingen. Ze luistert heel goed naar onze wensen en denkt ongelooflijk mee.

Wat een tijd besteed ze eraan zodat het tot in de laatste puntjes naar wens is. Super!!

Vol vertrouwen zou ik haar zo mijn hele huis laten ontwerpen. Ze weet wat ze doet, is creatief, origineel en doet dit merkbaar met hart en ziel. Bedankt Jacqueline!!!

-Bart en Tiziana


Wil je een doordacht interieuradvies en woon je in omgeving Huissen, Gendt of Bemmel? Aarzel niet om contact op te nemen voor persoonlijk advies en ontdek de inspirerende mogelijkheden om jouw woonruimte een eigen, unieke uitstraling te geven!


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.