Skip to main content

COMPLETE VERBOUWING NIJMEGEN

Deze complete verbouwing in Nijmegen was een mooie uitdaging. Als een eenmanszaak droeg ik niet alleen de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en interieuradvies, maar ook voor de bouwbegeleiding en de coördinatie van vakmensen. Dit was een uitdagende reis, maar het eindresultaat was het allemaal waard. 

Het begon met een diepgaande kennismaking, waarbij ik de wensen van mijn opdrachtgevers zorgvuldig beluisterde.

Ze hadden een duidelijke visie voor ogen: meer eenheid op de begane grond, gecombineerd met een moderne en eigentijdse uitstraling die toch warm en uitnodigend aanvoelde.

Ze verlangden naar een opvallende zwarte stalen deur, die niet alleen als functionele scheiding tussen ruimtes diende, maar ook als een echte blikvanger fungeerde. Bovendien wilden ze graag een visgraatvloer, in de overtuiging dat dit een vleugje klasse en elegantie aan hun huis zou toevoegen.

Om deze visie te verwezenlijken, was het essentieel om elk element zorgvuldig te overwegen. Een gietvloer bleek de ideale keuze, met zijn moderne uitstraling die naadloos aansloot bij het gewenste totaalbeeld.

De keuken, het kloppende hart van het huis, onderging een complete transformatie. Met een schiereiland, een bar en zelfs een speciale koffiehoek werd het een veelzijdige woonkeuken waar de hele familie graag samenkomt.

Ook de woonkamer werd heringericht om meer ruimte en zitplaatsen te bieden, waardoor er voldoende plek is voor iedereen om te ontspannen en te genieten.

Ben je geïnspireerd door dit project en overweeg je een verbouwing of renovatie? Aarzel niet om contact met mij op te nemen, zodat we samen aan dit verbouwingsavontuur kunnen beginnen. Ik sta klaar om jouw visie te vertalen naar een ruimte waar modern design en warmte samenkomen.

Recensie

Bevlogenheid, ontzorgen en zeer betrokken, dat is Jacqueline! 

9

Op dit moment zitten wij middenin het voortraject van de verbouwing van onze woonkamer en keuken. Daarin ontzorgt Jacqueline ons van A tot Z.

Wij zijn tot op heden meer dan tevreden over haar inzet. Haar bevlogenheid, open en heldere communicatie en snelle reacties op onze vragen zijn top.

Daarnaast heeft ze ons verrast met haar ontwerp. De manier waarop zij onze wensen weet te vertalen naar het ontwerp en de inrichting is verrassend. En ook de mate waarin ze meedenkt als wij andere opvattingen hebben is erg prettig. Daarnaast is ze gewoon een fijn mens en hebben we een goede klik met haar!

Wij zijn erg nieuwsgierig naar de uitvoering en natuurlijk het eindresultaat.

Elke dag genieten van het eindresultaat

Inmiddels hebben we onze verbouwing al een tijdje achter de rug en kunnen we genieten van het eindresultaat.

Voor en tijdens de verbouwing waren we al erg tevreden met de begeleiding van Jacqueline.

Het echte genieten is pas daarna aangebroken en dat doen we met volle teugen. We zij zó blij met onze benedenverdieping. Het mooie is dat er nu echt sprake is één geheel in het interieur. Dat geeft rust en straalt warmte uit.

-Jeroen en Barbara


Op zoek naar professioneel interieuradvies met projectbegeleiding in de regio Nijmegen, Lent of Elst? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies en laat mij je begeleiden bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor jouw woonruimte!


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.