Nieuwbouw Schuytgraaf

Original
and Comfort
 • Interieur Design nieuwbouw Arnhem
 • Interieur Design nieuwbouw Arnhem
 • Interieur Design nieuwbouw Arnhem
 • Interieur Design nieuwbouw Arnhem
 • Interieur Design nieuwbouw Arnhem

  VAN LAAKE Interieur Design

  Interieur Design nieuwbouw Arnhem

  In het beginstadium van de bouw ben ik gevraagd om mijn adviezen te geven. Een compleet interieur design heeft hiervoor plaats gevonden. Er is een indelingsplan gemaakt voor het optimaal gebruik maken van de ruimte.

  Kleur en materiaaladvies zijn in het interieur design meegenomen, evenals het bijbehorende verlichtingsplan. Ook is er speciaal voor deze woning en de opdrachtgevers een maatwerk meubel ontworpen. Deze is geplaatst aan de lange wand waar alle elementen samenkomen. Waaronder de eethoek met maatwerk eettafel. De opdrachtgevers hebben een kindje, daarom is er extra opbergruimte gecreëerd onder de bank. Doordat ik vroegtijdig ben ingeschakeld zijn eventuele losse eindjes voorkomen.

  VAN LAAKE Interieur Design

  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.


  Volg VAN LAAKE op

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  - Wenst u ook een uniek interieurontwerp? -

  Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!