Maisonette woning

Refreshing
and Creative
 • Interieur Design maisonette Arnhem
 • Interieur Design maisonette Arnhem
 • Interieur Design maisonette Arnhem
 • Interieur Design maisonette Arnhem

Interieur Design maisonette Arnhem

  VAN LAAKE Interieur Design

  Precies op het juiste moment werd ik uitgenodigd. Sloopwerkzaamheden waren volop in gang, maar verder was het een blanco canvas. De opdrachtgevers zochten naar een verfrissend en origineel interieur design.

  Aanpassing in de indeling zorgde voor een vernieuwende en verfrissende blik. Zo werd de haard het middelpunt van de woning en de tv minder aanwezig geplaatst. Rust en eenheid zijn gecreëerd onder andere, doordat de kast een andere kleur heeft verkregen. De trolley naast de keukentafel zorgt voor extra werkruimte en een mooie verspringing in hoogte.

  Recensie

  Enthousiast, spontaan en gedreven! Ben zelf ook een creatief persoon, maar Jacqueline van Laake wist me toch te verrassen met een verfrissend & origineel design voor ons huis. Aanrader!

  -Pervin Vermeer-Kalay

  Interieur Design maisonette Arnhem
  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.

  Volg VAN LAAKE op

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  - Wenst u ook een uniek interieurontwerp? -

  Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!