Luxe appartement

Enjoy Comfort
and Harmony

Interieur Design appartement Nijmegen

 • interieur design appartement Nijmegen
 • interieur design appartement Nijmegen
 • interieur design appartement Nijmegen

  VAN LAAKE Interieur Design

  In samenspraak met de opdrachtgever is er voor zijn luxe appartement in Nijmegen een interieur design gemaakt waarbij alle ruimtes samen komen.

  De opdrachtgever vond het prettig om werk uit handen te geven aangezien tijd kostbaar is. Daarom zijn aan de hand van de productvoorstellen de aankopen door mij verzorgt. Samen met de interieurbouwer zijn de maatwerkmeubelen tot in detail besproken. Tevens is het keukenontwerp passend gemaakt aan de opdrachtgever.

  Om door het gehele appartement dezelfde sfeer te behouden is hier bij het badkamer- toilet ontwerp en verlichtingsplan rekening mee gehouden. Er is zorg gedragen voor een huiselijk – ruimtelijk en warme sfeer.

  Recensie

  Verhuisd van een hoekwoning naar een groot appartement. Ik zou vrijwel geen meubelen meenemen, was erg druk met eigen bedrijf en ook nog eens totaal niet creatief. Ergo, een interieurstylist(e) inhuren. Ik had eerder werk van Jacqueline gezien en was onder de indruk.

  Na het eerste gesprek was duidelijk dat ik het ontwerp aan haar zou overlaten met niet al te veel inbreng van mij. Ze heeft perfect aangevoeld wat ik wilde want het gemaakte ontwerp is vrijwel volledig zo gemaakt. En ik ben er erg blij mee!

  Mensen die bij mij binnen komen zijn zeer onder de indruk, “alsof je een tv-programma voor woningontwerp binnen loopt” heb ik al meerdere malen gehoord. Ook de aankoopbegeleiding achteraf van onder andere meubelen koste natuurlijk meer geld, maar dat is in mijn ogen zeker het geld waard geweest. Het is duidelijk, zeer tevreden, kan Jacqueline zeker aanbevelen!

  -Frank Peters

  interieur design appartement Nijmegen
  interieur design appartement Nijmegen
  interieur design appartement Nijmegen
  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.


  Volg VAN LAAKE op

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  - Wenst u ook een uniek interieurontwerp? -

  Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!