Interieur Design penthouse Bemmel

Space 
and Connection
 • Interieur Design penthouse Bemmel
 • Interieur Design penthouse Bemmel
 • Interieur Design penthouse Bemmel
 • Interieur Design penthouse Bemmel
 • Interieur Design penthouse Bemmel

Interieur Design penthouse Bemmel

  VAN LAAKE Interieur Design

  Voor een prachtig penthouse heb ik een interieuradvies mogen geven. Kleur en stofferingsadvies waren hier onderdeel van. Daarnaast heeft ook de indeling een metamorfose ondergaan.

  De woon- en eetkamer waren een grote ruimte. Het ontbrak hierbij aan een knusse en gezellige sfeer. Tevens is er een haard ontworpen die hier aan bijdraagt, maar ook de ruimte nog steeds luchtig houdt. Er zijn twee zithoeken ontstaan. Deze staan nog steeds in verbinding met de eetkamer. Dit interieurontwerp is passend gemaakt voor de opdrachtgevers van dit prachtige appartement.

  Recensie

  Wij hebben onlangs een appartement gekocht. Na de aankoop kwamen we tot de conclusie dat de kamer niet zo makkelijk was in te richten, zonder hulp. Op internet barst het van de interieurdesigners. Dat was niet makkelijk kiezen.

  We hebben voor Jacqueline gekozen omdat haar ontwerpen niet met de mode meedoen en ons aanspraken. Ze heeft een duidelijke prijsstructuur. Dan is het nog steeds afwachten of het ontwerp goed wordt.

  Haar ontwerp was niet goed, maar geweldig. We hebben het ontwerp nagenoeg opgevolgd. We zijn er erg blij mee. Als je de foto’s bekijkt, wordt het duidelijk waarom we er tevreden mee zijn.

  -Hans Geenen

  Interieur Design penthouse Bemmel
  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  Volg VAN LAAKE op

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!