Keuken Showroom

Customization
and Innovation
 • Interieur Design showroom Eethen
 • Interieur Design showroom Eethen
 • Interieur Design showroom Eethen

  VAN LAAKE Interieur Design

  Interieur Design showroom Eethen

  Deze keuken showroom is gelegen boven de werkplaats waar alles vakkundig gemaakt wordt. Aangezien de ruimte beperkt is heeft de eigenaar mij gevraagd de showroom te ontwerpen.

  Klanten moeten zich welkom voelen en de showroom moet een warme uitstraling hebben, aldus de eigenaar. Tenslotte moet een keuken ook een plek zijn waar men zich thuis voelt.

  Door middel van verschillende materialen te tonen krijgen de klanten een indruk van de mogelijkheden. Ook zijn alle aanwezige ruimtes optimaal benut, waaronder de keuken fronten. Aan de grote keukentafel wordt, onder het genot van een kop koffie, hun droomkeuken besproken. De haard draagt bij aan een huiselijke sfeer.

  Interieur Design showroom Eethen

  VAN LAAKE Interieur Design

  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.


  Volg VAN LAAKE op

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  - Wenst u ook een uniek interieurontwerp? -

  Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!