Vrijstaand wonen

Harmony 
in contrast
 • Interieur Design Hernen
 • Interieur Design Hernen

Interieur Design Hernen

  VAN LAAKE Interieur Design

  “Een woning ontwerpen is een hele uitdaging”, deze uitdaging pakte ik met beide handen aan. Vrij uitzicht was het uitgangspunt voor dit interieur design. Daarnaast moest de woning ruimtelijk aanvoelen. Harmonie in contrast. Door middel van contrasterende materialen evenals het kleurgebruik.

  Ik ben van begin tot eind betrokken geweest bij dit project. Naast het woningontwerp heb ik ook al het maatwerk ontworpen maar ook fungeerde ik als projectbegeleiding. Daardoor is de bouw vlekkeloos verlopen. Door heldere communicatie heb ik ervoor zorg gedragen dat het project aan alle technische eisen voldoet.

  Interieur Design Hernen
  Fenix
  Interieur Design Hernen
  Quooker
  Interieur Design Hernen
  Maatwerk
  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.

  Volg VAN LAAKE op

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  - Wenst u ook een uniek interieurontwerp? -

  Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!