Bungalow woning

Living 
in Nature
 • Interieur Design bungalow Nijmegen
 • Interieur Design bungalow Nijmegen
 • Interieur Design bungalow Nijmegen

  VAN LAAKE Interieur Design

  Interieur Design bungalow Nijmegen

  Na een flinke verbouwing van ons ‘nieuwe’ huis zaten we in een wat lege wit gestucte woonkamer, aldus de opdrachtgevers. De mooie bungalow is gelegen in een natuurlijke omgeving.

  Dit heb ik in het interieur design versterkt door onder andere kleur en materiaal gebruik. Hal, woonkamer en keuken zijn in het interieur design meegenomen, evenals het bijbehorende verlichtingsplan. Er is rekening gehouden met hun wens voor een huiselijke sfeer.

  Interieur Design bungalow Nijmegen

  VAN LAAKE Interieur Design

  Recensie

  Na een flinke verbouwing van ons ‘nieuwe’ huis zaten we in een wat lege, wit gestucte woonkamer.

  We wilden het graag mooi inrichten en er een warme, huiselijke sfeer van maken. Jacqueline heeft voor ons een ontwerp gemaakt van een woonkamer, hal en keuken die warmte uitstraalt en één is met het groen en de natuur rondom ons huis; de lampen, gordijnen, meubels en zelfs subtiele kleuren op enkele muren.

  We hebben bijna alle adviezen één op één overgenomen en uitgevoerd en we zijn meer dan tevreden met het geweldige eindresultaat. Bovendien kunnen we nu het project klaar is altijd bij Jacqueline terecht met aanvullende vragen.

  Elke dag opnieuw is het heerlijk om thuis te komen en te genieten van deze geslaagde metamorfose. Complimenten aan Jacqueline, indirect ook van familie en vrienden die ons huis elke keer weer geweldig vinden. Een aanrader!

  -Annemarie en Paul

  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.


  Volg VAN LAAKE op

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  - Wenst u ook een uniek interieurontwerp? -

  Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!