Vrijstaande woning

Consistency 
and Personality
 • Interieur Design vrijstaande woning
 • Interieur Design vrijstaande woning
 • Interieur Design vrijstaande woning
 • Interieur Design vrijstaande woning

VAN LAAKE Interieur Design

Interieur Design vrijstaande woning

De eigenaren van deze mooie vrijstaande woning vonden dat er te weinig samenhang was. In de loop van de tijd waren er verschillende spullen verzameld of verkregen. Ook persoonlijkheid was erg belangrijk voor hun. Spullen waar waarde aan gehecht wordt heeft een speciale plek gekregen waar ze gezien mogen worden.

Er is meer contrast aangebracht tussen de raambekleding en muurkleur, maar ook gebruik gemaakt van verschillende structuren. Daarnaast zijn ze groot muziek liefhebbers en hier is dan ook een aparte plek voor gecreëerd. Maar ook de woonkamer is een knusse plek geworden, door de afscheiding van de langwerpige hogere plantenbak.

  VAN LAAKE Interieur Design

  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.

  Volg VAN LAAKE op

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  - Wenst u ook een uniek interieurontwerp? -

  Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!