Interieuradvies Drive-inwoning Wijchen

Airy 
and Industrial
 • Interieuradvies Drive-inwoning Wijchen
 • Interieuradvies Drive-inwoning Wijchen
 • Interieuradvies Drive-inwoning Wijchen
 • Interieuradvies Drive-inwoning Wijchen

  VAN LAAKE Interieur Design

  Interieuradvies en ontwerp Wijchen

  De opdrachtgever had afbeeldingen verzameld van hetgeen wat hem aansprak qua stijl. Robuust, stoer en industrieel was de uitstraling. De industriële uitstraling word door de combinatie van hout met staal in het ontwerp doorgevoerd. Maar dan in een subtielere variant van het hout om zo het interieurplan passend te maken binnen de beschikbare ruimte.

  Door te kiezen voor open meubels en deze van de grond af te plaatsen word er meer licht en luchtigheid gecreëerd. Samen met het frisse nieuwe keukenontwerp is het een compleet interieur design geworden.

  Recensie

  Ten eerste wil ik jou, Jacqueline, bedanken voor het mooie resultaat!

  Met het oog op een nieuwe woning was ik aan het bedenken hoe ik mijn huis wilde inrichten. Ik had wel een idee in wat voor een stijl ik de inrichting wilde, maar hoe dit nou toe te passen op een hele woonkamer en keuken, hoe deze samenhangend te krijgen, stijlvol en ook nog met het gevoel ‘dit is mijn woning’? Ik wist het niet.

  Gelukkig heeft Jacqueline mij geweldig kunnen helpen met een mooi plan. Ze heeft goed geluisterd wat ik wilde en toch ook weer zo aangepast (met haar kennis en kunde) dat het hele plaatje klopte!

  Jacqueline, je bent een topper!

  -Menno

  Interieuradvies Drive-inwoning Wijchen
  Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

  De beste inspiratie krijg ik door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

  De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

  Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.

  Adresgegevens

  Het Hoge Rot 101
  6616 DA Hernen
  +31 6 10759668
  info@van-laake.nl

  Volg VAN LAAKE op

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag
  09.00 uur - 17.00 uur
  Zaterdag op afspraak
  's Avonds op afspraak

  Copyright © 2020 VAN LAAKE

  Don`t copy text!