Skip to main content

INTERIEURADVIES OP MAAT WIJCHEN

De bewoners van deze woning in Wijchen liepen vast en schakelden mij in voor een op maat gemaakt interieuradvies. Ze waren op zoek naar een slimme scheiding tussen woonkamer en eetkamer zonder ruimteverlies. Tegelijkertijd verlangde ze meer opbergruimte met behoud van de open moderne uitstraling en wilden ze de bijkeuken omvormen tot een warme, functionele ruimte.

Een veelvoorkomend probleem in mijn projecten is het gebrek aan voldoende opbergruimte. Dit wordt vaak aangepakt door extra kasten toe te voegen, maar dit kan leiden tot een overvolle en onsamenhangende ruimte.

Voor dit specifieke project koos ik ervoor om het tv-meubel te verlengen, wat voldoende opbergruimte creëerde zonder extra kasten toe te voegen.

Dit tv-meubel is bewust niet doorgetrokken tot aan de muur, waardoor er ruimte is ontstaan voor planten en decoratie, waaronder een prachtig item van Poster Junkie. Door deze ruimte word er ook optisch een afscheiding gecreëerd tussen woon en eetkamer. Het meubel biedt voldoende opbergruimte en behoudt tegelijkertijd een naadloze en strakke uitstraling.

Daarnaast voegde ik hangplanten aan de muur toe om een subtiele scheiding tussen de twee ruimtes te creëren zonder deze te overweldigen.

Het interieuradvies voor de bijkeuken

De bijkeuken, vaak over het hoofd gezien, is nu een georganiseerde en functionele ruimte geworden met voldoende opbergruimte. En dankzij het maatwerk is de kattenbak geïntegreerd en niet langer een doorn in het oog, terwijl het bankje een comfortabele zitplek biedt.

Ook heb ik rekening gehouden met de behoeften van de bewoners door een barretje te ontwerpen, waar ze kunnen genieten van de ochtendzon met een kop koffie of waar de kinderen rustig hun huiswerk kunnen maken. De houten elementen en warme verlichtingsarmaturen maken deze ruimte tot een gezellige en functionele toevoeging aan het huis.

Loop je vast in je zoektocht naar de perfecte inrichting voor jouw huis? Ik help je graag met een op maat gemaakt interieuradvies.

Recensie

Kunde, inzicht en een goed luisterend vermogen, dé enige juiste mix voor een topadvies!

10

Daar waar je zelf af en toe volledig vastloopt en rond blijft gaan in dezelfde cirkeltjes is júist een frisse blik meer dan welkom. En zo geschiedde…

Tijdens de prettige kennismaking heeft Jacqueline gekeken en geluisterd, héél goed geluisterd blijkt achteraf. Alle wensen zoals geuit en ruimtelijk mogelijkheden heeft ze vanachter een glimlach heel goed in zich opgenomen…

En zo benieuwd als we waren, hetgeen uiteindelijk gepresenteerd overtrof elke verwachting. Precies datgeen wat we onbewust voor ogen hadden maar nooit zelf hebben kunnen bedenken ligt daar ineens voor je; fraai gepresenteerd en duidelijk onderbouwd.

Grandioos!

-Sander en Eva


Op zoek naar deskundig interieuradvies in de regio Wijchen, Bergharen of Grave? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies en ontdek de mogelijkheden om jouw woonruimte te transformeren!


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.