Skip to main content

KLEURRIJKE VERBOUWING NIJMEGEN

“Waar moeten we beginnen en wat is een logische volgorde voor een verbouwing?” Deze vragen waren het startpunt van een verbouwingsproject in Nijmegen, waarbij een kleurrijke inrichting centraal stond. Met een grondige planning viel alles op zijn plek, en ik nam de rol op mij van projectbegeleider en coördinator van vaklieden.

De opdrachtgevers hadden al eerder interieuradvies ontvangen, maar misten de projectbegeleiding die ik kon bieden.

Ze vroegen mij om mijn eerlijke mening over het bestaande ontwerp, en na enkele wijzigingen vroegen ze mij zelfs om een compleet nieuw plan te ontwikkelen, met een creatieve en kleurrijke twist.

Wensen vertalen naar interieuradvies

Het vertalen van de wensen van de klant naar een passend ontwerp is essentieel voor een interieurontwerper. In dit geval, diende een kleurrijk schilderij in de woonkamer als vertrekpunt. Als ontwerper heb ik een strakke, moderne zwarte fenix keuken met een schiereiland ontworpen, wat niet alleen de esthetiek verbeterde maar ook de routing in het huis optimaliseerde.

Daarnaast heb ik een op maat gemaakt wijnrek gecreëerd in een eerder ongebruikte hoek. Het geografische behang loopt over de gehele lengte van de woning en verbindt alle ruimtes, waardoor textuur en samenhang ontstaat.

Om de woonkamer te scheiden, heb ik een op maat gemaakte zwarte stalen deur met een luxe uitstraling ontworpen. In de woonkamer zelf heb ik de zithoek op een knusse en kleurrijke manier ingericht door de muurverf net iets om de hoek te trekken.

De piano, die weliswaar aanwezig is maar niet dominant, heeft hierin zijn plek gekregen. En de verlichting, raambekleding en visgraatvloer ronden het geheel af en creëren een warme sfeer. Niet alleen hield ik rekening met de behoeften van de bewoners, maar ook met de geliefde huisdieren die deel uitmaken van het gezin.

Een grote verbouwing vraagt om een goede planning en coördinatie van de verschillende werkzaamheden. Door deze taken zorgvuldig uit te voeren, verliep de verbouwing soepel.. Het uiteindelijke resultaat van dit interieuradvies is een modern, kleurrijk en gezellig huis in Nijmegen, dat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgevers.

Als je op zoek bent naar begeleiding en advies tijdens een verbouwing of bouwproject, sta ik graag tot je dienst. Als interieuradviseur kun je erop vertrouwen dat ik je project met toewijding en expertise zal begeleiden.


Wil je deskundig interieuradvies met projectbegeleiding bij het verbouwen in de regio Nijmegen, Lent of Elst? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies en ontdek de nieuwe mogelijkheden voor jouw woonruimte!


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.