Skip to main content

MAATWERK INTERIEURADVIES BEMMEL

In het pittoreske Bemmel heb ik onlangs een schitterend project afgerond, dat zich volledig richtte op maatwerk interieuradvies. Mijn klanten legden mij verschillende uitdagingen voor.

Variërend van de creatie van een op maat gemaakt tv-meubel. Advies over raambekleding tot het vinden van de juiste wandkleur die naadloos zou harmoniëren met hun bestaande meubels en vloer. Daarnaast wilden ze de vergeten hoek in de aanbouw benutten en de hal opnieuw ontwerpen om deze beter te verbinden met de woonkamer.

Een nieuwe deur die een subtiele overgang tussen de hal en de woonkamer zou creëren, zonder direct zicht op de woonkamer. Dat was een vraag van de opdrachtgevers.

Als oplossing stelde ik een slimme deur van Skantrea met melkglas voor. De deur liet het licht van de hal schijnen zonder het zicht op de woonkamer te ontsluiten. Het eindresultaat was een geslaagde balans tussen openheid en privacy.

Om een gevoel van harmonie tussen de hal en woonkamer te bereiken, zorgde ik ervoor dat de trap en deuren in de hal dezelfde kleur kregen als die in de woonkamer. Dit leidde tot een vredige en naadloze overgang tussen beide ruimtes.

Naast de uitdagingen met de deur wilden mijn klanten ook het beste halen uit de beschikbare ruimte in de woonkamer. Hiervoor heb ik een prachtig zwevend tv-meubel ontworpen met een moderne uitstraling en een gevoel van ruimtelijkheid in de woonkamer.

Het tv-meubel werd aangevuld met een bijpassend dressoir, uitgevoerd in hetzelfde design. En deze werd strategisch geplaatst in de aanbouw, waardoor de voorheen onbenutte ruimte nu diende als een functionele en stijlvolle toevoeging aan de woonkamer.

Wat betreft raambekleding, heb ik inbetweens geadviseerd voor de achterzijde van de woning, omdat deze de ruimte sfeervol aankleden en tegelijkertijd het idyllische uitzicht op de tuin behouden. De keuze voor duettes voor de overige ramen was gebaseerd op het streven naar een aangename akoestiek en extra comfort. 

Dit project was opnieuw een prachtige ervaring, en het blijft altijd inspirerend om maatwerk oplossingen te mogen ontwerpen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van mijn klanten.


Op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Bemmel en omstreken, zoals Huissen en Gendt? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies en ontdek hoe we samen jouw woonruimte kunnen verrijken!


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.