Maatwerk Wijchen

De puntjes op de i met een maatwerk interieuradvies in Wijchen.

Waarom ben ik uitgenodigd … Dat was het eerste wat ik mij afvroeg. De woning was reeds super mooi verbouwd door de opdrachtgevers. 

  • Modern

  • Rust

  • Knus 

Maatwerk Wijchen

De puntjes op de i met een maatwerk interieuradvies in Wijchen.

Waarom ben ik uitgenodigd … Dat was het eerste wat ik mij afvroeg. De woning was reeds super mooi verbouwd door de opdrachtgevers. 

  • Modern

  • Rust

  • Knus

Ontwerp & Design

Super mooi verbouwde woning, maar toch ontbrak er knusheid en rust voor de opdrachtgevers. Daarnaast ontbrak er opbergruimte.

Maar hoe creëer je dit zonder de ruimte kleiner doen lijken. Het houten framewerk tussen woon- eetkamer draagt hieraan bij. Als ook een mogelijkheid voor extra sfeerverlichting, waarvoor spotjes hierin zijn verwerkt. 

Het meubel in de woonkamer is verder doorgetrokken met zwevende kasten er boven. Dit zorgt voor rust, opbergruimte en de wens om de woonkamer optisch langer te maken. De kunstwerken van poster junkie voegen extra kleur toe. En door de ronde vormen word er weer eenheid gevormd.

Maatwerk interieuradvies Wijchen

In de bijkeuken zijn er maatwerk meubelen geplaatst. Zoals een barretje op wieltjes om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Een heerlijke plek voor de meiden om aan te knutselen. Of te genieten van een kop koffie in de zon. 

Aan de andere kant is er meer opbergruimte geplaatst. En heb ik rekening gehouden met de spullen voor de huisdieren.  

“Een onafhankelijke kijk op uw interieur is erg waardevol. ”
Jacqueline van Laake

Recensie

Kunde, inzicht en een goed luisterend vermogen, dé enige juiste mix voor een topadvies!

10

Daar waar je zelf af en toe volledig vastloopt en rond blijft gaan in dezelfde cirkeltjes is júist een frisse blik meer dan welkom.

En zo geschiedde… Tijdens de prettige kennismaking heeft Jacqueline gekeken en geluisterd, héél goed geluisterd blijkt achteraf. Alle wensen zoals geuit en ruimtelijk mogelijkheden heeft ze vanachter een glimlach heel goed in zich opgenomen…

En zo benieuwd als we waren, hetgeen uiteindelijk gepresenteerd overtrof elke verwachting. Precíes datgeen wat we onbewust voor ogen hadden maar nooit zelf hebben kunnen bedenken ligt daar ineens voor je; fraai gepresenteerd en duidelijk onderbouwd.

Grandioos!

-Sander & Eva

– Wenst u ook een uniek interieurontwerp? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2022 VAN LAAKE