Skip to main content
Plan een gratis oriëntatiegesprek

TUINKAMER EN BIJKEUKEN DRUTEN

Weer eens iets anders, deze keer werd mijn opdracht een tuinkamer en bijkeuken te ontwerpen voor een woning in Druten. Deze mooie opdracht kwam voort uit de verwijzing van een tevreden klant, haar zus die eerder interieuradvies van mij had ontvangen, en die mijn deskundigheid aanraadde. Het is altijd een eer als tevreden klanten je aanbevelen bij hun vrienden en familie.

De bewoners wilden graag een extra ruimte creëren waar ze het hele jaar door van konden genieten. Dit werd de tuinkamer, een plek om te eten, te ontspannen met een drankje, en zelfs tv te kijken, met een prachtig uitzicht op de tuin. En zo begon het ontwerp van deze tuinkamer en bijkeuken.

Een op maat gemaakte roomdivider met een innovatief verschuifbaar systeem bleek de sleutel tot het succes van dit project te zijn.

Deze roomdivider, die zorgvuldig is ontworpen om aan de specifieke behoeften van de ruimte te voldoen, kenmerkt zich door een deels open structuur. Deze structuur laat de twee ruimtes op een harmonieuze manier van elkaar gescheiden zijn. Terwijl ze toch een naadloze verbinding behouden.

Het resultaat is een veelzijdige ruimte die zich gemakkelijk aanpast aan diverse situaties. Daarnaast voegt het prachtige behang, dat over de gehele breedte van de tuinkamer is geplaatst, een extra dosis elegantie en sfeer toe aan de ruimte.

De bijkeuken

Naast de tuinkamer was er ook de uitdaging van de bijkeuken. Hier wilden de bewoners een opgeruimde en stijlvolle ruimte, vooral omdat er een glazen deur tussen de keuken en bijkeuken zat. Ze waren het zat om vanuit de eethoek in de woonkamer tegen een rommelige wasruimte aan te kijken.

Om dit probleem aan te pakken, ontwierp ik een ruimte rondom een dragende kolom. Aan de ene kant bevonden zich de wasmachine, droger en een handig keukenblok om de was op te vouwen.

Aan de andere zijde van de ruimte heb ik een ruime kastenwand met schuifdeuren ontworpen, die voldoende opbergruimte biedt voor een opgeruimde bijkeuken. Deze doordachte oplossing maakt het gemakkelijk om de ruimte netjes en georganiseerd te houden, wat bijdraagt aan de functionaliteit van de bijkeuken.

Bovendien heb ik de bijkeuken voorzien van fotobehang om het een uniek karakter en een extra vleugje persoonlijkheid te geven.

De tuinkamer is een uitnodigende plek geworden, perfect voor ontspanning en bezinning. Of het nu gaat om geconcentreerd werken, het genieten van een goed glas wijn bij de knusse gashaard, of het delen van dierbare momenten met vrienden en familie, deze ruimte biedt onbeperkte mogelijkheden.

Recensie

GOOGLE

Positief:

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit,
Stiptheid, Waarde.

– Jolanda Diebels


Wil je graag een doordacht interieuradvies en woon je in omgeving Druten, Beneden Leeuwen of Ochten? Aarzel niet om contact op te nemen voor persoonlijk advies en ontdek de mogelijkheden om jouw woonruimte een eigen, unieke uitstraling te geven!


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.