Verbouwing Bergharen

Het begon allemaal met een nieuwe keuken voor deze verbouwing in Bergharen.

Ik zou heel graag een kookeiland willen vertelde zij. Maar na een bezoekje bij een keukenwinkel kwamen zij er achter dat dit niet haalbaar was … Of toch wel? 

  • Gezelligheid

  • Warmte

  • Eenheid

Verbouwing Bergharen

Het begon allemaal met een nieuwe keuken voor deze verbouwing in Bergharen.

Ik zou heel graag een kookeiland willen vertelde zij. Maar na een bezoekje bij een keukenwinkel kwamen zij er achter dat dit niet haalbaar was … Of toch wel? 

  • Gezlligheid

  • Warmte

  • Eenheid

Ontwerp & Design

Met een paar creatieve oplossingen is een schiereiland weldegelijk mogelijk. Hiervoor is er een klein gedeelte uit de gang gebruikt, waardoor twee hoge kasten verdiept geplaatst kunnen worden.

Daarnaast wilden ze graag een grotere eettafel. Een tafel waar je gezellig kan aanschuiven, terwijl de ander kookt. 

Ook de vloer krijgt een grondige metamorfose. De donkere tegelvloer word vervangen door een fraai, grote en licht gemêleerde tegel. Dit zal een verschil van dag en nacht worden. 

Maatwerk interieuradvies verbouwing Bergharen

Het tussenliggende halletje is een verkeersruimte waar meerdere deuren op uit komen. Door de ontworpen maatwerk kasten, word het halletje bij de keuken betrokken.

Daarnaast zorgt het verlengen van deze muur ervoor dat het grote gaming scherm nu wel past. 

Door de kleur op meerdere plekken toe te passen, word er eenheid gevormd en extra warmte toegevoegd.

“Een onafhankelijke kijk op uw interieur is erg waardevol. ”
Jacqueline van Laake

Recensie

Geweldig ontwerp voor onze nieuwe keuken en benedenverdieping!

10

Na 20 jaar zijn we toe aan een nieuwe keuken. We wilde graag iets anders, van hoekkeuken naar eiland, maar kwamen daar zelf niet uit.

Ook wilde we graag meer eenheid en gezelligheid tussen keuken, aangrenzende chillkamer van de kinderen en woonkamer. Ook een nieuwe vloer was een grote wens.

Na wat googlen op internet kwam ik op de website van Jacqueline. Zij is vervolgens bij ons langsgekomen en heeft tijdens het prettige welkomsgesprek al onze wensen genoteerd.

Vervolgens kwam Jacqueline met een heel verrassend ontwerp voor de keuken waar we zelf nooit opgekomen waren! In het vervolg traject heeft zij ook voor onze andere wensen, meer eenheid en een andere vloer, een fantastisch ontwerp gemaakt.

Het is fijn samenwerken met Jacqueline. Ze luistert goed naar je wensen, is erg creatief, meedenkend, eerlijk en komt afspraken na. Ook toen we een ander kleur op de muur wilde was dit geen probleem en ging zij vol enthousiasme opnieuw voor ons aan de slag. Het eindresultaat heeft zij gepresenteerd in een mooi boek met 3d ontwerpen zodat we een mooi beeld hebben hoe het gaat worden. We gaan hier nu verder mee aan de slag.

– Wim en Anne-Marie Tijssen

– Wenst u ook een uniek interieurontwerp? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
’s Avonds op afspraak

Copyright © 2022 VAN LAAKE