Verbouwing Huissen

Hoe leuk om voor een tweede keer gevraagd te worden! Maar nu met een grote verbouwing die gaat plaats vinden in Huissen.

Een aantal jaren geleden heb ik de opdrachtgevers interieuradvies mogen geven. Als je daarna nog een keer uitgenodigd word is dat de kroon op mijn werk.

Daarnaast natuurlijk ook spannend door de wellicht hoge verwachtingen. Want hoe gaan ze dit advies vinden. En zal het net zo in de smaak vallen…

  • Licht

  • Modern

  • Warm

Verbouwing Huissen

Hoe leuk om voor een tweede keer gevraagd te worden! Maar nu met een grote verbouwing die gaat plaats vinden in Huissen.

Een aantal jaren geleden heb ik de opdrachtgevers interieuradvies mogen geven. Als je daarna nog een keer uitgenodigd word is dat de kroon op mijn werk.

Daarnaast natuurlijk ook spannend door de wellicht hoge verwachtingen. Want hoe gaan ze dit advies vinden. En zal het net zo in de smaak vallen…

  • Licht

  • Modern 

  • Warm

Ontwerp & Design

Bij het realiseren van de aanbouw werd ik gevraagd mee te denken. Welke afmetingen en hoe dit vorm te geven.

Belangrijk hierbij was om het niet standaard te maken. Maar juist met aparte hoekjes en verrassende effecten. Je word hier getriggerd om om de hoek te willen kijken.

Het raam aan de voorzijde, samen met de grote lichtstraat, zorgen voor voldoende licht in de aanbouw. Waarbij er is een maatwerk lamp ontworpen is speciaal voor de lichtstraat. Een creatieve en tevens functionele oplossing.

De schuifdeur tussen eetkamer en bijkeuken voorzien van glas. Bovendien zorgt de schuifdeur voor ruimte besparing. Dit aangezien de bijkeuken niet heel groot zal worden. 

Compleet interieuradvies verbouwing Huissen

De maatwerk kasten met stalen deuren vormen de scheiding tussen woonkamer en keuken. Door het midden van de kasten in glas te maken blijft het luchtig. Ook word er extra opbergruimte gecreëerd.

Zo is er ook opbergruimte ontstaan links en rechts onder de haard. En heeft de tv een andere plek gekregen samen met een andere indeling. 

Een pvc visgraat vloer was een van hun wensen. Hiervoor is de kleurkeuze gemaakt welke aansluit bij het totale kleurenpallet. Samen met de boomstamhouten meubels vormt het een warm geheel.

Daarnaast was het belangrijk om een apart plekje voor de twee meiden te hebben. Deze is ontstaan onder het schilderij met de wolf. Naast de ruim opgezet eethoek. Waar de ouders met een groot gezelschap samen kunnen borrelen.

De ruimtes zijn zo ingedeeld, zodat iedereen van het gezin samen kan komen. Maar ook een eigen plek kunnen hebben, wanneer dit de wens is. En natuurlijk is er daarnaast ook gedacht aan Luna de hond. Die heeft haar eigen plek gekregen.

“Een onafhankelijke kijk op uw interieur is erg waardevol. ”
Jacqueline van Laake

Verlichtingsplan

Recensie

Van de ontwerpen van Jacqueline worden we ongelooflijk blij en enthousiast

10

Het is de tweede keer dat we Jacqueline hebben gevraagd ons te helpen.

En ook deze keer overtrof ze onze verwachtingen. Ze luistert heel goed naar onze wensen en denkt ongelooflijk mee.

Wat een tijd besteed ze eraan zodat het tot in de laatste puntjes naar wens is. Super!!

Vol vertrouwen zou ik haar zo mijn hele huis laten ontwerpen. Ze weet wat ze doet, is creatief, origineel en doet dit merkbaar met hart en ziel. Bedankt Jacqueline!!!

-Bart & Tiziana

– Wenst u ook een uniek interieurontwerp? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

Copyright © 2021 VAN LAAKE