Verbouwing Winssen

Een maatwerk advies voor hun bestaande bouw en een geplande verbouwing in Winssen. Wat leuk om hierin te mogen adviseren.

  • Industrieel

  • Warm

  • Landelijk

Verbouwing Winssen

Een maatwerk advies voor hun bestaande bouw en een geplande verbouwing in Winssen. Wat leuk om hierin te mogen adviseren.

  • Industrieel

  • Warm

  • Landelijk

Ontwerp & Design

De opdrachtgevers hadden al veel verschillende indelingen gehad. Maar hadden de wens om een knusse woonkamer te hebben. Een warme deken om mij heen, dat is wat zij aangaf. 

Er is een knusse zithoek gecreëerd waar het hele gezin samen kan komen. Waarbij de hoekbank een afscheiding vormt met de eetkamer. En de honden hun eigen plekje hebben. Een ruime 8 persoons eettafel maakt het compleet, welke is uitgevoerd in industrieel landelijke sfeer.

De juiste balans in deze twee stijlen is belangrijk. Hiervoor is er gekozen voor wandverlichting die mee geschilderd kan worden, zodat deze minder aanwezig oogt.

Maatwerk interieurplan verbouwing Winssen

Oorspronkelijk bestond de woning uit twee huizen. En de wens om deze ruimtes meer bij elkaar te betrekken. Wil jij hierin meedenken? Natuurlijk wil ik dat!

In eerste instantie bestemd voor de tieners. Een fijne ruimte om samen te komen met vrienden. Daarnaast is er rekening gehouden, dat wanneer de bewoners dit willen, hier altijd kunnen blijven wonen. Zo is er een badkamer gepland, zodat dit mogelijk is.

Doordat er voorafgaand aan de verbouwing naar gekeken is kan hier nu al rekening mee gehouden worden.

“Een onafhankelijke kijk op uw interieur is erg waardevol. ”
Jacqueline van Laake

Verlichtingsplan

Recensie

Prettige samenwerking, mooi resultaat.

8

Blijft spannend om je huis, gevoel en ideeën aan een voor dan onbekend persoon prijs te geven.

Vanuit Jacqueline knap om die gedachte, sfeer dan in een mooi resultaat en op een hele nette manier te presenteren. Jacqueline is een een prettig persoon om mee te spreken, die haar kennis goed inzet om ons gevoel om te zetten tot een mooie sfeervolle inrichting. Een inrichting die je zelf misschien wel in gedachte had maar niet gecombineerd krijgt.

Wij zijn blij met het resultaat, nu nog uitvoeren. Bedankt.

-Ingrid en Leo

– Wenst u ook een uniek interieurontwerp? –

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op
Wat klanten zeggen
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

Copyright © 2021 VAN LAAKE