Skip to main content
Plan een gratis oriëntatiegesprek

WOONKAMER VERBOUWING BEUNINGEN

Bij deze woonkamer verbouwing te Beuningen heb ik met enthousiasme en een klantgerichte aanpak een mooi project mogen realiseren. Mijn doel was om hun visie volledig tot leven te brengen. Het resultaat is een woonkamer die nu hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelt op een manier die naadloos past binnen de bestaande ruimte.

In eerste instantie was de vraag om een grote aanbouw te realiseren, maar later ben ik opnieuw benaderd om het complete interieuradvies te herzien zonder de aanbouw.

Alle oorspronkelijke wensen zijn opnieuw in overweging genomen en vertaald naar een volledig herziene indeling binnen de bestaande ruimtes.

Het resultaat is een ruimte die nu licht en luchtig aanvoelt, waarbij een perfecte harmonie is bereikt tussen functionaliteit en esthetiek.

Hoewel de initiële voorkeur van de klanten uitging naar zwarte stalen deuren en jaloezieën, heb ik geadviseerd om deze juist wit te houden om de natuurlijke lichtinval te accentueren. De combinatie van wit met houten elementen heeft een warme en huiselijke sfeer gecreëerd.

Bij elke stap heb ik rekening gehouden met de wensen van mijn klanten, zodat deze nog steeds binnen de gestelde kaders pasten.

Het hoogtepunt van het project is de op maat gemaakte kast die ik speciaal voor hen heb ontworpen. Hierin kunnen alle spullen netjes worden opgeborgen, terwijl de prachtige accessoires schitteren. Samen met de elektrische haard vormt dit nu een compleet plaatje.

Recensie

Fijne samenwerking

9

Via zoeken op Google kwam ik bij Jacqueline terecht. Wij zochten een interieurstyliste, omdat mijn smaak en die van mijn man erg uiteen lopen.

We moeten vaak op zoek naar een compromis en wilden het nu eens wat beter gaan aanpakken. Met hulp van Jacqueline kwamen we stap voor stap dichterbij onze wensen m.b.t. onze woonkamer.

Jacqueline steekt veel tijd in het uitzoeken van dingen en wanneer we iets wilden veranderen, zorgde ze dat dit voor ons weer visueel werd. Heel fijn!

We kijken er naar uit om onze plannen in de praktijk te gaan uitvoeren!

-Renske


Op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Beuningen, Wijchen of Nijmegen? Neem gerust contact op voor advies op maat en laat je inspireren voor jouw woonruimte!


INTERIEURADVIES OP MAAT?

Bel mij om kennis te maken of plan online een afspraak in.