Skip to main content

Recensie Arnhem

Geweldig ontwerp voor mijn nieuwe woning

10

Ik ben verhuisd naar een andere woning en wilde daarin graag een frisse start maken en direct de juiste kleur en inrichting toepassen.

Aangezien ik geen enkele ervaring heb met het inrichten van een huis en Jacqueline jaren geleden ook interieur advies heeft gegeven voor mijn bedrijfspand kwam ik opnieuw bij haar terecht. Zij had snel door wat mijn smaak was en heeft dit omgezet in een mooi en concreet compleet advies.

Ik weet nu waar de meubels moeten staan, in welke kleur ik ze moet bestellen, wat voor soort en kleur raambekleding er in de keuken, huiskamer en slaapkamer moet komen. Ben ook zeer blij met het advies voor de verlichting in de keuken, slaap- en woonkamer. Kortom aan elke detail is gedacht.

Ik ben er waanzinnig blij mee en ze heeft een lijst doorgegeven met betrouwbare winkels en leveranciers waar ik wel of niet gebruik van kan maken. Bijna alle ideeën gaan tot uitvoering komen. De verbouwing is nog in volle gang, dus het resultaat is er nog niet, maar is veelbelovend! Dank je wel!

– Jeroen Rooke