Skip to main content

Recensie Nijmegen

Vol energie van het begin tot het eind van het project met een schitterend resultaat

10

Na lang aangehikt te hebben tegen het gaan verbouwen van mijn appartement (want waar begon ik aan, dacht ik zeker 10 jaar lang….), kwam ik in contact met Jacqueline, die het een geweldige uitdaging vond mij te helpen in het gehele proces.

Met sprankelende ogen overzag ze de chaos in mijn huis en ze popelde om aan de slag te gaan.

Ze heeft een prachtig ontwerp gemaakt en heeft me stap voor stap meegenomen in het hele project. Met eindeloze energie heeft ze gezocht naar de juiste materialen voor mijn appartement en kwam ze onvermoeibaar langs met stalen, badkamertegels, kleurenwaaiers, stoffen, etc.

Ook deed ze aankoopsuggesties voor meubels, want ook dat wilde ik vernieuwen. Het verbouwproces heeft ze van begin tot eind geregeld en iedere ochtend was ze om half 8 paraat in mijn huisje om de vaklieden op te vangen en te instrueren, terwijl ik gewoon naar mijn werk kon gaan. Echt heel fijn. Je verbouwwensen zijn bij haar in goede handen.

Ze luistert goed naar je wensen en bedenkt oplossingen waar je zelf niet aan gedacht had. De samenhang en harmonie tussen alle ruimtes in huis werd goed door haar bewaakt, Bovendien ontzorgt ze je. Zonder haar was mij dit nooit gelukt of was ik zwaar overspannen geworden. Nu geniet ik van een werkelijk schitterend appartement dankzij de tomeloze inzet van Jacqueline.

Haar enthousiasme stimuleerde me. Ik kan haar van harte aanbevelen.

– Ans