Skip to main content

Recensie ontwerp Bergharen

Geweldig ontwerp voor onze nieuwe keuken en benedenverdieping!

10

Na 20 jaar zijn we toe aan een nieuwe keuken. We wilde graag iets anders, van hoekkeuken naar eiland, maar kwamen daar zelf niet uit.

Ook wilde we graag meer eenheid en gezelligheid tussen keuken, aangrenzende chillkamer van de kinderen en woonkamer. Ook een nieuwe vloer was een grote wens.

Na wat googlen op internet kwam ik op de website van Jacqueline. Zij is vervolgens bij ons langsgekomen en heeft tijdens het prettige welkomsgesprek al onze wensen genoteerd.

Vervolgens kwam Jacqueline met een heel verrassend ontwerp voor de keuken waar we zelf nooit opgekomen waren! In het vervolg traject heeft zij ook voor onze andere wensen, meer eenheid en een andere vloer, een fantastisch ontwerp gemaakt.

Het is fijn samenwerken met Jacqueline. Ze luistert goed naar je wensen, is erg creatief, meedenkend, eerlijk en komt afspraken na. Ook toen we een ander kleur op de muur wilde was dit geen probleem en ging zij vol enthousiasme opnieuw voor ons aan de slag. Het eindresultaat heeft zij gepresenteerd in een mooi boek met 3d ontwerpen zodat we een mooi beeld hebben hoe het gaat worden. We gaan hier nu verder mee aan de slag.

– Wim en Anne-Marie Tijssen